Miejscowości do których warto pojechać na weekend

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Re: Miejscowości do których warto pojechać na weekend

Post autor: Suzen »

Rewanżuję się pozdrowieniami.Ja byłam we Wrocławiu już dawno temu.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

Suzen pisze:Rewanżuję się pozdrowieniami.Ja byłam we Wrocławiu już dawno temu.

To nie ten Wrocław sprzed 10-20 lat, to miasto młodych i dynamicznych ludzi z piękną niemiecko-żydowsko-czesko -polską historią..... To miasto 4 kultur i wyznań....warto tu wrócić.....znowu zobaczyć i porównać....
:kwiat:
Awatar użytkownika
Mask
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2013 10:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Mask »

DANIELA pisze:A może do Brzezin koło Łodzi.W ten weekend będą uroczyste obchody 650-lecia urodzin Brzezin.Zaproszeni goście to: Andrzej Rosiewicz,Dawid Podsiadło,Ania Wyszkoni,zespół Dżem i Trzej tenorzy.Więcej wiadomości na stronie:Wiadomości/Brzeziny. Zapraszam :kwiat: :kwiat:
Jutro od 19.05 z Brzezin będzie transmitowana wyjazdowa LP Trójka (Lista Przebojów Programu Trzeciego), poprowadzi ją Marek Niedźwiecki.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Mask pisze:
DANIELA pisze:A może do Brzezin koło Łodzi.W ten weekend będą uroczyste obchody 650-lecia urodzin Brzezin.Zaproszeni goście to: Andrzej Rosiewicz,Dawid Podsiadło,Ania Wyszkoni,zespół Dżem i Trzej tenorzy.Więcej wiadomości na stronie:Wiadomości/Brzeziny. Zapraszam :kwiat: :kwiat:
Jutro od 19.05 z Brzezin będzie transmitowana wyjazdowa LP Trójka (Lista Przebojów Programu Trzeciego), poprowadzi ją Marek Niedźwiecki.
Ech jak ja bym chciała tam być :( Pamiętam hucznie obchodzone Dni Brzezin wiele lat temu ,pochody przebierańców ,raz byłam damą do kompletu miałam trzech muszkieterów :D Innym razem z koleżankami przebrałyśmy się za kotki ;) :lol: :lol: Ech to były piękne czasy ,jest co wspominać :D
DANIELA
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2014 20:17
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: DANIELA »

Medi warto przyjechać nie tylko po wspomnienia .Zapraszam serdecznie ,nocleg zorganizuje.Zabawa będzie super :D
Kiedy ostatnio byłaś w Brzezinach ,jak długo mieszkałaś :?: Może się znamy . :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A ja bardzo lubię jeździć do Nagawek koło Brzezin .Jest tam cudowny skansen można fajnie spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi :) ..polecam
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

DANIELA pisze:Medi warto przyjechać nie tylko po wspomnienia .Zapraszam serdecznie ,nocleg zorganizuje.Zabawa będzie super :D
Kiedy ostatnio byłaś w Brzezinach ,jak długo mieszkałaś :?: Może się znamy . :kwiat:
Nocleg to ja mam u brata ,ale czasu niestety nie mam teraz by przyjechać :evil: Byłam w Brzezinach kilka tygodni temu ,jak jestem zawsze wpadam popływać na basenie ,zjeść ciasteczko, ale nie u Krychniaka tylko hmmm cukiernia Kapuścińskiego chyba .No i łażę ,łażę i wspominam cudowne czasy dzieciństwa i szaloną młodość :twisted:
DANIELA
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2014 20:17
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: DANIELA »

Dobry wieczór wszystkim :) Koncert w Brzezinach Ani Wyszkoni właśnie się skończył ,aż szkoda . :( co za uczta dla ucha i oka .Niech żałują ci co nie byli .Pozdrawiam i spokojnej nocki życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nawet nie wiesz jak żałuję :(
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

GawrychRuda nie daleko Suwakł,miejscowość na terenie Parku Wigierskiego,nie samowite jeziora,różnych rodzajów i krystalinie czyste i mulisto torfowe.Trasy rowerowe,szlaki wędrowne ,tarasy widokowe,wspaniałe miejsca do chodzenia z kijkami,polecam
ODPOWIEDZ