Kamień Pomorski "CHROBRY"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
adis
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2012 16:54

Re: Kamień Pomorski "CHROBRY"

Post autor: adis »

Witam. Może ktoś jeszcze wybiera się na turnus od 2.07 do ,,Chrobrego" ? Ja jadę autkiem z Rybnika ;)
Teresa1
Na forum od: 13 cze 2012 22:46

Post autor: Teresa1 »

Mam skierowanie do sanatorium Chrobry dopiero od 24.10., czy ktoś już otrzymał taki termin?. Proszę tych, którzy już tam byli o jakieś uwagi, odnośnie zakwaterowania, zabiegów, jedzenia, spędzania czasu wolnego. Jestem ciekawa bo jadę pierwszy raz do sanatorium. Czy są przepustki na soboty i niedziele? Napiszcie.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam ;) Wróciłam z Chrobrego 8.06.Ośrodek nie najgorszy ale nie wszystkie pokoje maja łazienki :( Zabiegi częściowo są w ośrodku,ale większość a szczególnie mokre są w Feniksie i trzeba dochodzić.Jeśli chodzi o posiłki to zdania są podzielone.zero urozmaicenia,zero warzyw i owoców,o serku można pomarzyć...Zabawić można się w tz.Stence ,ale to zależy co kto lubi.Na miejscu też jest kawiarnia,ale mowa była o jej zamknięciu. Od lipca ma być otworzona nowa kawiarnia obok san,Mieszko.Do morza ok 10km,można dojechać busem lub podjeżdża pod Mieszko autobus codziennie o 14.30.Bilet 7zł.w obie strony,ale musi być 15 osób.Nie polecam pana i jego biura ,który proponuje wycieczki i różne spotkania.Tandeta i oszukuje finansowo :( porażka.Życzę udanego pobytu i super towarzystwa :P :P Pozdrawiam.
Teresa1
Na forum od: 13 cze 2012 22:46

Post autor: Teresa1 »

Dzięki, za informacje. A może wiesz jeszcze co zrobić, żeby dostac pokój z łazienką?. Ważne są też zabiegi, podobno są dobre i jest ich dużo, czy to prawda. Ważne jest też towarzystwo w pokoju, jadę na 28 dni to jest trochę. Mam nadzieję, że będzie ok. :)
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Tak to prawda biuro Kaja zasluguje na najwyzsza nagane,jest malo profesjonalne bylam i bylam bardzo zawiedziona.Wycieczki sa bardzo drogie.W moim turnusie bylo duzo skarg.Najgorsza wycieczka to do Berlina totalna porazka,na nasze skargi nie bylo nawet przepraszam ze strony biura.Nie polecam.
adis
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2012 16:54

Post autor: adis »

Witam, ja jadę do ,,Chrobrego" od 2.07 mam nadzieję, że będzie ok. Nareszcie ktoś napisał cokolwiek, na temat tego ośrodka. Pozdrawiam. ;)
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :P Jeśli chodzi o pokój z łazienką,to podobno wszystkie trójki mają łazienki.Ja byłam dzień wcześniej,cena noclegu to 35zł,a kolacji i śniadania 14zł. Jak będziesz wcześniej z rana ,to myślę ,że nie będzie problemu. Musze Ci napisać,że lepsze są trójki a niżeli dwójki w studio.Zabiegi są b,dobre z tym się zgadzam,a towarzystwo myśle,że sobie dobierzesz.Termin masz super :P :P będzie ok. Życzę udanego pobytu.Pozdrawiam ;)
jestemtaka
Na forum od: 28 cze 2012 21:40

Post autor: jestemtaka »

Barba, a dlaczego trójki lepsze sa od dwójek? ;)
anilah330
Na forum od: 01 lip 2012 11:46

Post autor: anilah330 »

witam-ja wróciłam 30.06.2012 -mogę powiedzieć,że zabiegi są dobre ,panie wykonujące te zabiegi miłe,dyżurujące pielęgniarki jakby pracowały za karę nie w porzadku z wyjątkiem jednej-panie pracujące w recepcji ordynarne i aroganckie.Pokoje ponure i urzadzone bez gustu,papier toaletowy szary ,jedna rolka na tydzień ,wymiana ręcznika za odpłatnością,telewizor 60 ,- zł od pokoju .Kolacje,sniadania to tylko wędliny bez dodatków typu sałata,ogorek,czy pomidor.Można dużo więcej napiać ale nie chcę straszyc przyszłych kuracjuszy-przekonacie się sami !!!
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam:) co do pań z recepcji to potwierdzam,że są nieprzyjemne,o posiłkach pisałam i widzę ,że ktoś potwierdza moją opinię:) Pokoje trójki są większe i zawsze to 3 osoby do łazienki a nie 4 w studio. Dwójki są zazwyczaj dla małżeństw.Pokoje są ciemne bo jest dużo drzew i zasłaniają słońce, ale wiele się w pokojach nie przebywa,to da się wytrzymać. Grunt to dobre zabiegi i dobre towarzystwo. Życzę miłego pobytu:)
ODPOWIEDZ