Iwonicz Zdrój sanatorium KRUS czerwiec

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Iwonicz Zdrój sanatorium KRUS czerwiec

Post autor: ewakacz »

Witam serdecznie! Bardzo prosze o opinie na temat tego obiektu,oraz czy gdzieś można trochę potańczyć ? Wybieram się do Iwonicza w czerwcu i szukam pomału informacji. Z góry dziękuje za info. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Iwonicz Zdrój sanatorium KRUS czerwiec

Post autor: krisss0070 »

Witam ja się właśnie wybieram teraz od 12.05 to napisze Ci będziesz na bieżąco :) jadę pierwszy raz do tego ośrodka i też nic nie wiem o nim parę opinii czytałam ;) ale jestem pozytywnie nastawiona :lol: :lol: ;) pozdrawiam :kwiat:
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam krisss ! Będę wdzięczna za info. Życzę udanego towarzystwa,oraz słoneczka na niebie na co dzień. Pozdrawiam.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam ponownie krisss! Wiem, że mam mieszkać na 4 piętrze więc oblukaj proszę jakie tam są pokoje ( wyposarzenie i wygląd). Jedziesz z PFRON czy prywatnie? Ja jadę prywatnie.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

krisss0070 ! Mam nadzieję,że jak tylko powrócisz z wypoczynku w KRUS-ie mogę liczyć na opis wrażeń jakie przywieziesz z Iwonicza. Czekam z niecierpliwoscią. Pozdrawiam. :P
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj krisss! Przypuszczam,że w Iwoniczu było, a może jeszcze jest super. Nie dajesz znaku życia pewnie bawisz się tak wyśmienicie,że nie masz czasu na powrót do domu i napisanie formułowiczą jak jest w KRUS-ie!? Nie znajdziesz kilku minut aby się z nami podzielić wrażeniami? Ja jadę 22.06 to może będzie nam dane się spotkać? Jak wrócę napewno zdam relację z pobytu. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy. :P
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam :kwiat: sorki że dopiero teraz pisze ale nie zaglądam tutaj :) już zdaję relację :D Zabiegi są wszystkie na miejscu,ładne i czyste pokoje,jedzenie bardzo dobre i wystarczające... No i super personel począwszy od recepcji a kończący się na kuchni :) kościół jest 10 minut drogi od ośrodka zresztą cały rynek i sklepy są tam a żelazko jest na korytarzu z prasowalnicą z recepcji trzeba wypożyczyć żelazko,internet działa ja miałam pokój na 3 pietrze i bez żadnego problemu odbierał :) no jest też bar na górce z które najwięcej korzystaliśmy :lol: :lol: tzn z parkietoterapii :lol: ale i polecam tam rybkę super hmm :) jestem mega zadowolona ;) polecam i chciałabym tam jeszcze wrócić :kwiat: :D :twisted: jeżeli chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Tak z ciekawości zapytam ,gdyby mnie tam kiedyś chcieli "zesłać" pokoje ilu osobowe :?: typu studio czy z własnymi łazienkami :?: w łazienkach prysznic czy wanna :?: wszędzie są balkony :?:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:Tak z ciekawości zapytam ,gdyby mnie tam kiedyś chcieli "zesłać" pokoje ilu osobowe :?: typu studio czy z własnymi łazienkami :?: w łazienkach prysznic czy wanna :?: wszędzie są balkony :?:
Oj nie żałowała byś medi :kwiat: :lol: tak są studio i 1 łazienka z prysznicem i z tego co wiem to wszędzie prysznic tak mówiły panie sprzątaczki i są też pokoje 3i4 osobowe balkony zaczynają się od 1 piętra i co patrzyłam przed ośrodkiem w górę to miały wszystkie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Jedynek dla Krus-owców pewnie nie ma wcale co ? :evil:
ODPOWIEDZ