Choroby tarczycy

Sanatoryjne leczenie dróg oddechowych. Leczenie takich chorób jak astma, alergia oddechowa, nawracające zapalenie zatok, oskrzeli, płuc...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Choroby tarczycy

Post autor: medi »

marusia pisze:Witam .Ucieszyłam się bo znalazłam temat o tarczycy . Dużo tu o bucikach ...
Mnie usunięto tarczycę parę lat temu . Koleżanki chudną a ja 50 kg za dużo co robić ?
Tylko proszę nie piszcie o spódniczkach , kosmetykach i wyprawach na tańce ,
a o normalnych zabiegach .
Prawdopodobnie wpadłaś w niedoczynność ,moja koleżanka też tak miała po operacji tarczycy ,od roku jest pod opieką dietetyka i(oczywiście prywatnie :evil: ) i chudnie może nie jest to spektakularne chudnięcie ,ale powolutku chudnie :D
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

medi pisze:
marusia pisze:Witam .Ucieszyłam się bo znalazłam temat o tarczycy . Dużo tu o bucikach ...
Mnie usunięto tarczycę parę lat temu . Koleżanki chudną a ja 50 kg za dużo co robić ?
Tylko proszę nie piszcie o spódniczkach , kosmetykach i wyprawach na tańce ,
a o normalnych zabiegach .
Prawdopodobnie wpadłaś w niedoczynność ,moja koleżanka też tak miała po operacji tarczycy ,od roku jest pod opieką dietetyka i(oczywiście prywatnie :evil: ) i chudnie może nie jest to spektakularne chudnięcie ,ale powolutku chudnie :D
Zgadzam się z Tobą Medi , niedoczynność tarczycy powoduje przybieranie na wadze , tyje się nawet z powietrza , nic nie pomoże głodówka , tańce czy inne ćwiczenia , lekarz endokrynolog powinien dobrać leki , jak już poziomy hormonów tarczycy (TSH) prawie dojdą do normy , nie wiadomo kiedy się schudnie :) jednak to trochę trwa
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6