Niewidoczni, a jednak widoczni

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Niewidoczni, a jednak widoczni

Post autor: forumowicz »

malgorzatas pisze:Rano masz swiey umysl:-) i lepiej myslisz:-) :-) ciesze sie ze sie zgadzasz ze mna:-) :-)
Świeży zawsze,ale za to senny :) Tak zgadzam się :)
forumowicz

I tym optymistycznym akcentem pożegnam się,mówiąc dobranoc,pchełki na noc,karaluchy pod poduchy ;)
Dziękuje Wszystkim za zabranie głosu w moim poście :)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

U mnie bywa tak, że jestem widoczna ale nic nie piszę :) ale to dlatego, że po zalogowaniu czytam zaległości a że czasem tego jest troszkę...;) a czasem biegam od kompa do garów i tak tu zaglądam z doskoku ;)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

A ja, Alku, od momentu, kiedy włączam komputer rano w pracy, to z popołudniową przerwą na dotarcie do domu, gdzie znów go uruchamiam, mam włączone wszystkie interesujące mnie przeglądarki, w tym m.in. Nasze Sanatorium. W związku z tym, cały czas byłabym widoczna i ktoś mógłby pomyśleć, że non stop "siedzę" na NS :roll: :shock: :lol: Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Witam Aga :kwiat: Biedroneczka :kwiat:
Dziękuje za odzew :) Aga :kwiat: mimo,że jesteś zawsze widoczna to wiadomo,że odpiszesz mimo,że latasz między garkami,a kompem ;) Biedroneczka :kwiat: wiem jak to jest kiedy ma się włączony komputer,sam nie raz z tym się spotykałem :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Alek, pomimo, że niewidoczna jestem :kwiat: :roll: :kwiat: Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
forumowicz

Aga :kwiat: mimo,że nie jesteś widoczna to czuje,że jesteś zawsze i wszędzie :)
Dziękuje za odzew :) Dziękuje za pozdrowienia,również Pozdrawiam Serdecznie :kwiat:
forumowicz

Tak się zastanawiam jacy jesteśmy ,tak na co dzień ,tutaj na forum
Jacy jesteśmy :?: :oops: .A no tacy czasami ,że musimy być ważni najważniejsi może bardziej błyskotliwi ,czasami uszczypliwi ,pouczamy innych że nie piszą w tym dziale co powinni ,nie na temat ,nie to co my chcielibyśmy akurat przeczytać .Czasami chcemy by nas zauważano klaskano,etc.
Pytam się po co? czemu powodujemy swoim zachowaniem ,że inni bardziej wrazliwi nasi koledzy czy koleżanki forumowe zamykają swoje konta .Nie możemy przemilczeć czyjegoś komentarza ,czasami roztargnienia ,może mniejszej umiejętności poruszania sie tutaj i wynikajacych stąd pomyłek. :?: Naprawdę nie możemy?
Wrażliwość nasza jest różna ,więc pozwólmy innym być sobą .
Porządkowanie forum zostawmy adminowi .
Pozdrawiam życzę miłego weekendu :) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Moim zdaniem nie jest ważne, czy jesteśmy widoczni, czy niewidoczni. Ważne, że obecni. Ważne, ze jesli chcemy być ze soba, to jesteśmy i podejmujemy wspólne tematy. A od jakiegoś czasu nasza współżyczliwośc napawa mnie optymizmem :serce: :serce: Pozdrawiam Alka i wszystkich w temacie :D :D
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

znikający ...

Post autor: jacky6 »

Alek ...