STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: forumowicz »

jan19557 pisze:Kilka sanatoriów zaliczyłeś więc nie przeżywaj. Będzie, będzie zabawa. Spoko
Nie przeżywam tego jak mrówka okres ;) Pożyjemy-zobaczymy :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Tak trzymaj. Cisza się zrobiła w eterze. Alku jak pogoda we Wrocławiu bo u mnie zrobiło się zimno i niebo mocno zachmurzone?
forumowicz

Janku odpowiedziałem w temacie pogody,a zauważyłem że zrobiła się cisza ;) może każdy szykuje się na jakąś sieste :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Do pogody nie zaglądam a co do ciszy to myślę, że jest pora obiadowa i wszyscy młócą. Ja już jestem po i muszę zajrzeć na fejsa
forumowicz

jan19557 pisze:Do pogody nie zaglądam a co do ciszy to myślę, że jest pora obiadowa i wszyscy młócą. Ja już jestem po i muszę zajrzeć na fejsa
Rozumiem Cię ale opisze Ci,że jest podobnie jak u Ciebie tylko 18 stopni i czasami słonko wyjdzie. Wszystko możliwe,że jest pora obiadowa,ja również jestem po obiadku tylko szykuje sobie deser z zimnych truskawek polanych czekoladą,na fejsa nie często zaglądam Amigo :)
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja na fejsie też nie jestem często ale ostatnio prawie co dzień bo szwagierki córa urodziła w Anglii i coraz pokazują się nowe fotki i stąd moje zainteresowanie.
forumowicz

jan19557 pisze:Ja na fejsie też nie jestem często ale ostatnio prawie co dzień bo szwagierki córa urodziła w Anglii i coraz pokazują się nowe fotki i stąd moje zainteresowanie.
Gratuluje pociechy szwagierce. Ja bywam nieraz na fejsie,żeby nie raz porozmawiać ze znajomymi których mam tutaj i tam jednocześnie :)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
bona61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 10:16
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: bona61 »

Witam.
Dziewczyny i chłopaki pisać mi tu zaraz bo spadliśmy na drugą stronę.
Marzena niech napisze jak mijał czas na wieczorkach tanecznych i nie tylko.
Ile razy w tygodniu odbywała się rehabilitacja taneczna i kto organizował te wieczorki.
Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi.
forumowicz

Witam Bona :kwiat: :)
Sam jestem ciekaw,jak jest w Stegnie w końcu lepiej się co nie co trzeba wiedzieć na temat owego środka :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Takie rzeczy odbywają się co dziennie. Jeśli nie na miejscu to u sąsiadów. Zawsze coś się znajdzie. Parkiet to najlepsza terapia zalecana przez lekarza podobnie jak spacery a jego zaleceń trzeba przestrzegać. Świetlica jest na miejscu, więc coś się zrobi. Oby kondycja nie wysiadła. Pamiętać należy tylko o jednym a mianowicie : pulsometry na nadgarstki i w tany.
ODPOWIEDZ