STEGNA-FALA 30.07.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: STEGNA-FALA 30.07.2014

Post autor: forumowicz »

Witam Jan :)
Tak zwana parkietorapia i jest jeszcze jeden zabieg ;)
Awatar użytkownika
bona61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 10:16
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: bona61 »

No i to rozumiem jak się was przywoła do porządku to odzew jest natychmiast.
A tak na marginesie to ja się mało odzywam na forum, bo moja młodzież nie dopuszcza mnie do kompa,ale jak tylko jest wolny to korzystam z tego.
Chyba teraz będe musiała kupić sobie swój prywatny.
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: Justi »

Alek pisze:Hej Justi :kwiat: :)
Wspomniałaś o pobudce,ale koniom wody nie chciałaś dać ;) skoro nie będziesz w Stegnie żałuj :)
Jeśli biegasz to biegaj wytrwale póki masz jeszcze czas oraz cieszysz się dobrym zdrowiem,gdybym mógł to bym nie pożałował sobie po biegania ;)
Pozdrawiam :)
Hej :)
Wcale nie żałuję, że nie będę w Stegnie ;) Wychodzę z założenia, że w życiu nie ma co żałować. Trzeba mieć dystans do wszystkiego i być...elastycznym ;;) W Gdańsku Sobieszewie na pewno będzie nieźle ;) Choćby dlatego, że ja tam będę :D
POzdrawiam :)
forumowicz

Bona :kwiat: jest dobrze i niczym się nie martw,a jak zawołasz to się może zjawi ktosik ;)
Twoja młodzież i tak jest tolerancyjna,że wogóle daje Ci poserwować po necie,ale to dobrze ponieważ wiadomo,że jesteś tutaj ;)
Awatar użytkownika
bona61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Alek no wiesz to jest trochę wkurzające ,bo muszę czekać na swoją kolej.
Myślę że teraz to trochę żałują że mi pokazali to forum,bo teraz gonie ich do spania.
Ale jak wyjadę na tą parkieto terapie to będą zadowoleni.
forumowicz

Rozumiem Cię Bona :kwiat: doskonale,głowa do góry tylko nie za bardzo,żebyś Mnie na miejscu rozpoznała.
Muszą się z tym pogodzić,że nie można mieć wszystkiego naraz,a to że wyjedziesz to nie wiem czy będą szczęśliwi,a może tak jak piszesz.
forumowicz

Hej Justi :kwiat:
Będąc w Sobieszowie rozumiem Cię,również tam nie byłem ani w Stegnie tylko zazwyczaj miałem góry,ale teraz otrzymałem morze :)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
bona61
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Alek jeśli twój awatar jest prawdziwy to trudno będzie cię nie rozpoznać,na pewno zostaniesz przeze mnie zauważony.
Ja nigdy nie zadzieram nosa i głowy nie nosze wysoko.
forumowicz

Bona :kwiat: zapewniam Cię,że jest prawdziwy tylko teraz troszeczke włosów mi przybyło :)
Ja również nie zadzieram nosa,a głowe nieraz nosze wysoko ze względu na swój wzrost. Będzie mi miło Cię poznać osobiście oraz uścisnąć Tobie dłoń.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Bona pewnie nie musisz tego robić mając 1,9m a ci mniejsi niestety muszą zadzierać nosek chcąc nie chcąc choćby po to aby spojrzeć na innych.
ODPOWIEDZ