kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
smakija1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 21:17
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: smakija1 »

ja tez jestem z łódzkiego ,miałam sobie załatwiac teraz papiery ,no ale nie chce wyjazdu zimą ,to poczekam jeszcze tak do pazdziernika i wtedy złoze ,to moze na wiosnę 2016 dostane ,ale chciałam z męzem razem ,teraz we wrzesniu jade z zusu ,jak wróce to złoże ,mysle ze nie bedzie to dłużej jak 18 miesiecy.Lepiej zeby nie było weryfikacji skierowan,bo będe je załatwiac zupełnie w innej miejscowości niz mieszkam,to potem moze róznie być .A wogóle chciałam zapytać ,czy te skierowania do weryfikacji to przychodzą do lekarza który wystawia ,czy do osoby która składa wniosek
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

smakija1 pisze:ja tez jestem z łódzkiego ,miałam sobie załatwiac teraz papiery ,no ale nie chce wyjazdu zimą ,to poczekam jeszcze tak do pazdziernika i wtedy złoze ,to moze na wiosnę 2016 dostane ,ale chciałam z męzem razem ,teraz we wrzesniu jade z zusu ,jak wróce to złoże ,mysle ze nie bedzie to dłużej jak 18 miesiecy.Lepiej zeby nie było weryfikacji skierowan,bo będe je załatwiac zupełnie w innej miejscowości niz mieszkam,to potem moze róznie być .A wogóle chciałam zapytać ,czy te skierowania do weryfikacji to przychodzą do lekarza który wystawia ,czy do osoby która składa wniosek
Witam Smakija 1 skierowania do weryfikacji wraca do lekarza kierującego ,a Ty dostajesz powiadomienie.
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

aniag ja mam 17 miesięcy czas oczekiwania liczony od stycznia 2014 czyli będziemy się z przydziałem kręcić koło siebie :)
mariola561
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 19:44
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mariola561 »

Witam wszystkich :serce: :kwiat:
dzis znow piekny sloneczny dzionek,oby i spadki Waszych numerkow byly duze :D :D
pozdrowionka ;) ;)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Ja tez pozdrawiam oczekujących i nie tylko :kwiat:
Baeata :kwiat: może to dzisiaj juz Twoj status sie zmieni? Zycze Ci abys juz wreszcie mogla się cieszyc, tak jak ja cieszylam sie przed tygodniem :) :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51

Post autor: aniag »

ibizka wielkopolska pisze:aniag ja mam 17 miesięcy czas oczekiwania liczony od stycznia 2014 czyli będziemy się z przydziałem kręcić koło siebie :)
ibizka a co zaznaczone mialas :D :kwiat: we wniosku tzn chodzi mi czy morze czy gory itp
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Aniag miałam zaznaczone morze ;) jak to moja koleżanka mówi " miejsce dla leniuchów"
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

ibizka wielkopolska pisze:aniag ja mam 17 miesięcy czas oczekiwania liczony od stycznia 2014 czyli będziemy się z przydziałem kręcić koło siebie :)
Ja tez mam 17 miesiecy i czekam od stycznia 2014 .ibizka czekamy razem :)
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Witam wszystkich słonecznie w przed weekendowy dzionek :kwiat: życzę dużych spadków :kwiat: :)

Iwciu :kwiat: myślę że moja sytuacja się rozstrzygnie w przyszłym tygodniu, mam tylko nadzieję że pozytywnie, a kiedy to już nie ważne, nie mam żadnych zobowiązań, więc termin jest mi obojętny :lol: :lol: :lol: na dzień dzisiejszy tym razem mogłabym wyjechać nawet i w ciągu 24 godzin - pozdrawiam i życzę miłego dnia :) :) :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51

Post autor: aniag »

asia13 pisze:
Ja tez mam 17 miesiecy i czekam od stycznia 2014 .ibizka czekamy razem :)
Asiu i ja dolaczam do was,ten sam termin
Zablokowany