madziu bardzo sie ciesze ze wszystko ok-pozdrawiammadzia pisze:Kasiula,dzieki za kciuki.dobrze trzymałas,wszystko bylo dobrze,a musze stwierdzic ze w Zusie tez pracują ludzie.Nie wolno o wszystkich mowic zle.
Komisja w ZUS-ie
-
mariola561
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Komisja w ZUS-ie
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 9
ZUS-miła starsza pani nie przekwalifikowała rechabilitacji-ponieważ wyjazdowa wypadła by po magicznych 182 dniach zwolnienia,poradziła aby po nowym roku złożyć wniosek i na komisji poprosić o wyjazdowe.Czyli prawie sukces.
Urząd Miejski-komisja przyznała mi umiarkowany stopień niepełnosprawności na okres 2 lat,i pouczenie żeby zbierać dokumentacje medyczną i za dwa lata ubiegać się o stałke-po 3 operacjach grzbietu na 100%
dostane.Tutaj zwycięstwo-o ile można to tak nazwać.
I wisienka na torcie:-) :
Złożyłem wniosek do NFZ na po szpitalne:-)
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
rtg dużo rozmawialiśmy dokumentacja szpitalna kliniczna zasadna nie do podważenia to też niczego się nie czepiali rehabilitacji z zus nie zlecili ogólnie oceniam było miło
orzeczenie dostałam do ręki .Pozdrawiam wszystkich oczekujących za pozytywne decyzje wszyscy będziemy trzymać kciuki .
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Gratulujegrazynamackowiak pisze:Witam dziś odbyła się komisja lekarska pozytywnie renta chorobowa na okres 3 lat pan orzecznik szczegółowo sprawdzała dokumentacje dużo pisania badała sprawdzała
rtg dużo rozmawialiśmy dokumentacja szpitalna kliniczna zasadna nie do podważenia to też niczego się nie czepiali rehabilitacji z zus nie zlecili ogólnie oceniam było miło
orzeczenie dostałam do ręki .Pozdrawiam wszystkich oczekujących za pozytywne decyzje wszyscy będziemy trzymać kciuki .
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
woytek pisze:Komisja,komisja i po komisjach,a więc po kolei
ZUS-miła starsza pani nie przekwalifikowała rechabilitacji-ponieważ wyjazdowa wypadła by po magicznych 182 dniach zwolnienia,poradziła aby po nowym roku złożyć wniosek i na komisji poprosić o wyjazdowe.Czyli prawie sukces.
Urząd Miejski-komisja przyznała mi umiarkowany stopień niepełnosprawności na okres 2 lat,i pouczenie żeby zbierać dokumentacje medyczną i za dwa lata ubiegać się o stałke-po 3 operacjach grzbietu na 100%
dostane.Tutaj zwycięstwo-o ile można to tak nazwać.
I wisienka na torcie:-) :
Złożyłem wniosek do NFZ na po szpitalne:-)
Woytek, czyli wszystko odbyło się zgodnie z planem
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Gratuluję ludzkiego orzecznika i życzę dużo zdrowiagrazynamackowiak pisze:Witam dziś odbyła się komisja lekarska pozytywnie renta chorobowa na okres 3 lat pan orzecznik szczegółowo sprawdzała dokumentacje dużo pisania badała sprawdzała
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
ja nie miałam komisji.....ale kciuki nie zabraknie jak trzymałaś.Dzięki...madzia pisze:No jasne ze bede za ciebie kciuki trzymała,a ty usmiech, i glowa do gorygrazynamackowiak pisze:Madzia Kasiula ja za was kciuki trzymalam ja jutro 18 .06 .14 mam komisje lekarską już jestem przygotowana dokumentacja skserowana jutro napiszę jaka decyzja .
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Super, bardzo się cieszę, że taki bezbolesny miałaś przebieg komisji uwieńczony sukcesem.grazynamackowiak pisze:Witam dziś odbyła się komisja lekarska pozytywnie renta chorobowa na okres 3 lat pan orzecznik szczegółowo sprawdzała dokumentacje dużo pisania badała sprawdzała
Uważam, że powinno to być normalną procedurą
Pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Tak jak pisałem we wcześniejszych postach Znajomy pojawił się nomen omen u tego samo orzecznika tym razem dokumentacje miał w samochodzie z Pytaniem w jakiej sprawie?madzia pisze:darek! a co z tym twoim znajomym ktory mial werryfiacje L4?
Lekarz w sprawie absencji chorobowej
-Znajomy odrzekł ,że PRACUJE
-Lekarz ,że prosi o Dokumentacje medyczna ..
Znajomy wyszedł i udał się miast po dokumentację ... na tzw piętro do Dyrektora oddziału -referatu
Przedstawił SPRAWĘ i chyba ma spokój
A na turnus prewencji wyjeżdża za ..tydzień