Sanatorium Wistom w Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aquarius65
Na forum od: 20 cze 2014 08:59
Oddział NFZ: Dolnośląski

Sanatorium Wistom w Kołobrzegu

Post autor: aquarius65 »

Wyjeżdżam w sierpniu po raz pierwszy do sanatorium Wistom w Kołobrzegu . Czy Ktoś z forumowiczów był już tam i może podzielić się swoimi uwagami?
M. in. Czy zabiegi są realizowane w jakimś przedziale czasowym czy rozciągnięte na cały dzień?
Jak wygląda baza noclegowa i które pokoje są lepsze? 3 czy 4- osobowe ?
:) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gabriela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2013 15:00
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Sanatorium Wistom w Kołobrzegu

Post autor: Gabriela »

WISTOM :serce:
Byłam tam od połowy listopada 2013 r. Gdybym mogła tylko tam bym jeździła .Miałam pokój 2 osobowy z mężem.Nawet w listopadzie był tam cały sprzęt do plażowania-parawan,leżaki,koc.Nic nie targaj z domu.Plaża może 50 m od sanatorium.Zabiegi, można poprosić o elastyczne dopasowanie,sympatyczny "kierownik".Pracują tam sami cudowni ludzie. Cudna babeczka robiąca masaż-Kasia.W razie niepogody mają basen,saune parową i suchą.Na basenie ratownik Piotrek.Kuchnia rewelacja - miałam szwedzki stół i pokochałam tam przepyszne naleśniki polewane czekoladą.Warto pojechać :kwiat:
ODPOWIEDZ