Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jan19557 pisze:Teśka ty chyba coś ściemniasz. U nas piszesz, że będziesz od 22.08 w Stegnie a w innym temacie, że od 20.09 w Gołdapiu. Turnusy jeden po drugim to chyba lekka przesada chociaż to jest możliwe ale w tym samym sanatorium.
Witam
Nic nie ściemniam Stegna to ZUS a Gołdap - NFZ.
Tylko nie wiem co na to mój pracodawca, bo o drugim wyjeździe nic jeszcze nie wie
teśka pisze:Mam takie motto od wielu lat. Powstało we mnie właśnie po powrocie ze Stegny w 2009 roku:
Jeśli jest Ci źle, spójrz czasem nocą w niebo... ujrzysz gwiazdkę, która świeci tylko dla Ciebie i doda Ci blasku na każdy dzień
Tak mi sie to podobalo.ze ide wlasnie szukac tej gwiazdki.Jest mi zle i bardzo ciezko .Ide na taras szukac mojej gwiazdki.Dobrej nocki Wam zycze.pa pa
Asiu
Patrząc w niebo myślę sobie, że może w tej samej chwili patrzy na nią osoba, która myśli dokładnie tak jak ja
jan19557 pisze:Teśka ty chyba coś ściemniasz. U nas piszesz, że będziesz od 22.08 w Stegnie a w innym temacie, że od 20.09 w Gołdapiu. Turnusy jeden po drugim to chyba lekka przesada chociaż to jest możliwe ale w tym samym sanatorium.
Witam
Nic nie ściemniam Stegna to ZUS a Gołdap - NFZ.
Tylko nie wiem co na to mój pracodawca, bo o drugim wyjeździe nic jeszcze nie wie
Tesiu, ja miałam 4 lata temu identycznie, najpierw Lądek Trojan, lipiec- wrzesień ZUS, a przełom października listopada Rosomak w Ustroniu NFZ. Dałam radę , a szef musiał
Dwa sanatoria w ciągu roku już miałem. W tym roku też będę drugi raz ale jeden po drugim to to kwestia DOBRYCH znajomości. Poznałem faceta z poznańskiego, że zostawał na kolejny turnus tyle, że on był w komisji kontrolującej prace sanatoriów na potrzeby chorych. Kolega z pracy był trzy razy w jednym z tym, że jeden był pobytem poszpitalnym jako kontynuacja leczenia wprost ze szpitala
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014 11:12 przez jan19557, łącznie zmieniany 1 raz.
W naszym kraju wszystko może się zdarzyć i nie trzeba mieć dobrych znajomości tu i tam. Wszystko zależy od schorzenia jakie mamy i przedewszystkim dobrej woli ludzi,którzy to rozpatrują.
Moim zdaniem, Janie, to nie kwestia znajomości... Jedno sanatorium z ZUS-u, drugie z NFZ Kto inny kwalifikuje i przydziela
Po prostu zbieg okoliczności i ... SZCZĘŚCIE Teśki