Szczawnica Budowlani 18.06.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Szczawnica Budowlani 18.06.14

Post autor: forumowicz »

jak pięknie dmuchają w trąbki w Papierniku --- wspaniały wieczorek był wczoraj :mrgreen:
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

franciszek pisze:jak pięknie dmuchają w trąbki w Papierniku --- wspaniały wieczorek był wczoraj :mrgreen:
Witajcie , ja wróciłem w piątek z Papiernika i wieczorek zapoznawczy mieliśmy w Hutniku.Czy coś się zmieniło i grają w Papierniku ? Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

asia13 pisze:Jan Ty jestes moj ziomek to musisz mi zdac relacje z pobytu w Hutniku :lol: Pisz wszystko co wiesz warunki,jedzonko (chodz jedzonko niekoniecznie bo mam zamiar schudnac troszke) ;)
Asiu ja byłem zadowolony z pobytu. Do dziś pamiętam spacery na Słowację po piwo i ławice pstrągów przy grocie i przy przejściu granicznym. To było z dziesięć lat temu więc moje informacje są zdezelowane więc nie ma sensu opisywać tego. Jedno na pewno się nie zmieniło do hutnika jest mocno pod górkę do tego stopnia, że moje UNO miało problem z podjazdem i te ciężkie powroty wieczorem. W okresie letnim, chyba w lipcu odbywał się tam festiwal kapel góralskich na placu przy wyciągu olbrzymim namiocie. Nie martw się przed czasem. Wszystko będzie dobrze. Ziomala jak możesz napisz na PW skąd jesteś.
Awatar użytkownika
RenataKce82
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 17:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: RenataKce82 »

Dziękuje Gosia za odpowiedź. Tak będę zakwaterowana w części sanatoryjnej, hotelowa za droga :). Pozostaje mi odliczać dni do wyjazdu. pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: goośka71 »

Namiot przy wyciągu ciągle jest i np. teraz Tyskie organizuje tam transmisje z meczów
Wczoraj grały tam kapele latynoamerykańskie , można było posłuchać i potańczyć - fajna zabawa.
Szczawnica ciągle organizuje jakieś imprezy w tym namiocie więc nie będziecie się nudzić
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witaj henrys !!
ten turnus jest wyjątkowy ...... :lol: :!: :!: :!:
.... a dziś oczywiście imprezka pod wyciągiem
karmel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 13:51
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: karmel »

A jak wygladaja cenowo imorezy taneczne np w hutniku paoierniku budowl etc?
Bo bede mieszkac w hutniku
Awatar użytkownika
RenataKce82
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Karmel, w hutniku, w budowlanych, w willa marta i w jazz barze wstęp kosztuje 5 zł, niewiem jak w papierniku, bo jak ja byłam to nie organizowali tam wieczorków, co do cen na barze :) to najdrożej jest w jazz bar ( no ale miejsce też jest wizualnie ładniejsze niż n hutnik ) a tak w hutniku i w budowlanych to coś do picia w cenie ok 4 zł:)
karmel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 13:51
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: karmel »

Mieszkany powonni miec za free wjazd co nie?;)
A gdzie najwiecej mlodych sie bawi?
Awatar użytkownika
RenataKce82
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

jak ja byłam to zbyt dużo młodych nie widziałam, może dlatego ze z NFZ nie jeżdzą, a tak naprawde zależy ci na osobach w twoim wieku??Jak ja byłam to byłam na turnusie najmłodsza, ale nie przeszkadzało mi to w zabawie, tak naprawde nie ma znaczenia kto ma ile lat ale na ile się czuje, :D
ODPOWIEDZ