Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pewnie niejednego........ale nie swojego powiem z własnego doświadczenia, że chyba na szukanie kandydata na swojego męża w sanatorium jesteśmy jeszcze za młode,
pewnie tak, w Szczawnicy w centrum są dwa biura podrózy, organizują codziennie wycieczki wiec nawet gdybyś nikogo nie znalazła to nawet jak sama pojedziesz to pewnie na wycieczce kogoś poznasz, rozumiem twoje obawy tak samo czułam sie w marcu, jak jechałam pierwszy raz, ale było super, i po wakacjach znowu składam wniosek o sanatorium
Dziewczyny nie wiem czy jesteście za młode na szukanie męża w sanatorium , wszak Łapicki podobno poznał swoją ostatnią oblubienicę właśnie na wypoczynku w wodach jak to się kiedyś mawiało.