Serdeczności
INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: INOWROCŁAW-KUJAWIAK -proszę o opinie
Serdeczności
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Byle do lata ....2015
Kujawiak jak widzę wypowiedzi jak tu źle to ciekawi mnie jak mają w domu bo sądząc po niektórych postach mieszkają chyba w wirtualnych apartamentach które stworzyli w swojej małej główce na zajęciach relaksacyjnych ( dotyczy zusu) Stołówka normalna służy do konsumpcji to nie jest SZERATON co nie którzy by chcieli. Najważniejsze czysto i personel miły jak ktoś potrzebuje dokładkę dostanie bez problemu , posiadają w menu kilka potraw których wcześniej nie smakowałem ale to ich regionalne przysmaki jednemu podchodzą drugiemu nie np barszcz biały z makaronem . Pokoje OK może dlatego że mam 2 piętro i balkon, porównać można do standardów tańszych hoteli ale te gwiazdy chciałyby dubajski hotel jaki jest w emiratach
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
"Witam wszystkich forumowiczów.Jadę do "Kujawiaka"od 08.10.2014,jeśli ktoś jedzie w tym terminie z okolic Siedlec,Węgrowa lub Sokołowa Podl,proszę o kontakt."
dostałam skierowanie z ZUS na termin 21.08.2014 do Kujawiaka jadę po raz pierwszy i jestem pełna obaw. Czy może ktoś wie co jest remontowane w tym okresie?
Pozdrawiam
Moje sanatorium rozpoczęło się 14 września. Mój pobyt tam, przyznać muszę z radością, że był pod każdym względem rewelacyjny. Mam na myśli personel lekarski, pielęgniarki oraz obsługa techniczna stanęły na wysokości zadania. W łazience kabina z brodzikiem zawsze czysta i schludna. Jedzenie urozmaicone, obfite i smaczne. Ładne okoliczności przyrody, dobrze zadbane parki, chociaż jest 90 hektarów do zagospodarowania. Przepiękne tęźnie. Polecam każdemu, aby mógł fizycznie i psychicznie wypoczywać w Inowrocławiu.