Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Wszystkich Wyjeżdżających oraz Forumowiczów
Chciałbym zrobić spotkanie podczas pobytu mojego w Stegnie,czy ktoś z Was byłby chętny na owe spotkanie
Date i miejsce spotkania w Stegnie możemy uzgodnić
Pozdrawiam Serdecznie
Cześć Alku ..wiesz że mam blisko,hahahaha,znacznie bliżej niż do Ciecha ,ale piszę się tylko podaj datę ,bo muszę odbyć "wizytę"na ortopedii w lęborskim szpitalu.
Mam nadzieję ,że to spotkanie ,będzie równie udane jak to w Ciechu
Cześć Blondi
Dziękuje za odzew Wiem,że masz blisko niż Ja nie przecze,ale date pomyśle ale tak myślałem,że może 2 lub 3 sierpień
Pamiętam Ciechocinek jak dziś,może będzie tak samo udane w Stegnie jak w nim było zwłaszcza było nas tyle osób i było wspaniale
Ha,ha,ha...grupa jedyna w swoim rodzaju,szalona ,rozbrykana
Jeśli na początku sierpnia ....to ok
Po 11 lekko uziemiona zostanę,Alek dadzą mi dwie laski
Witaj Asia
Nie smuć się ponieważ to na razie są plany,a może byłoby wcześniej,wszystko zależy kto by się zgodził być na nim
Blondi
Pamiętam jak było i do dziś mam boleści brzucha ze śmiechu jak tam było
Tak rozmyślam,zobaczymy czy ktoś jeszcze dołączy na spotkanie.
Przykro mi,że będziesz miała dwie "przyjaciółki"
Spoko ...dam rade ,nie tyle przeszłam
Wiesz jeszcze sporo czasu ,z pewnością chętni się zapiszą ,może jeszcze ktoś z ostatniego wspólnego zlotu będzie,namówię Tessarou
Wiem,że dasz rade fajnie byłoby znów spotkać dawną ekipe,a Tessarou czemu nie każdy jest mile widziany
Tak sporo czasu,ale wole z góry upewnić się i dlatego napisałem ten post.
Tak kajecik i pióro będzie spakowane jako pierwsze,a lokal znajdzie się choć myśle jaki ponieważ jeszcze nie byłem w Stegnie i nie wiem co jest tam na miejscu