Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam turnus rehabilitacyjny 22.08.2014 może ze śląska ktoś też jedzie i może ogarniemy jakiś wspólny transport. Zawsze to taniej wyjdzie jak kilka osób pojedzie. Pozdrawiam
Witam forumowiczów,
wybieram się do Czerniawy Zdrój (skierowanie z prewencji Zus) na turnus od 2 lipca z Myszkowa (okolice Częstochowy), poszukuję osoby wybierającej się na turnus w tym samym terminie samochodem z moich okolic. Jeśli będzie potrzeba mogę bez przeszkód dojechać do: Katowice, Zawiercie, Częstochowa.
Witaj Elu,
Mieszkam w Cz-wie i też wybieram się do Czerniawy Zdrój, również mam skierowanie z ZUS-u od 2 lipca i najprawdopodobniej pojadę samochodem.
Jak byś chciała porozmawiać i upewnić się odnośnie wyjazdu proponuje kontakt bliżej terminu wyjazdu.
Mój nr tel 516 301 278 lub na maila.
Pozdrawiam
Agnieszka
Witam mam turnus od 22.O8 czerniawa . Jadę ze ślaska mam niestety kiepskie połączenie z przesiadkami . Jeśli ktoś jedzie autem a ma wolne miejsce prosze o kontakt
podaje pocztę [email].pl pozdrawiam