Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Mój mąż również ma skierowanie do Wysowej od 25-06-2014.
Jesteśmy z Jastrzębia - Zdroju.
Czy jest jeszcze Pani zainteresowana wspólnym dojazdem ?.
Witam Wszystkich.
Troszke późno znalazłem to forum ale jest.
Tez od jutra będę miał przyjemnosc byc w Wysowej.
Jade z Rzeszowa, tez moge zabrac po drodze.
krzychu pisze:Witam Wszystkich.
Troszke późno znalazłem to forum ale jest.
Tez od jutra będę miał przyjemnosc byc w Wysowej.
Jade z Rzeszowa, tez moge zabrac po drodze.
Obawiam się, że informacja pojawiła się troszkę za późno, ale może znajdzie się ktoś chętny
Pozdrawiam i zapraszam w imieniu wszystkich kuracjuszy, to cudowne miejsce ( jestem tutaj od soboty )...Ania
krzychu pisze:Ania a na którą godzine trzeba przyjechac?
Przyjęcia są przez cały dzień, więc każda godzina będzie dobra. Jeśli jesteś z ZUS to masz pobyt od rana, a jesli z NFZ to nie wiem, ale chyba tak samo.
krzychu pisze:To sie nie spiesze.
Będę dopiero na 18-19.
A jak jest z rejestracją, jest jakis wybór pokoi?
Zadzwoń teraz i zorientujesz się w temacie. Są dwójki, trójki, są też jedynki ale nie wiem czy wolne. Jak się nieco sprężysz to zdążysz jeszcze na wieczorek zapoznawczy - Biawena godz 19.00 Dobrej drogi