ŚWIERADÓW-CZERNIAWA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
robert
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2010 20:23

ŚWIERADÓW-CZERNIAWA

Post autor: robert »

Witam wszystkich,dostałem skierowanie do Świeradowa jeśli ktoś tam już był to proszę o opis warunków,będę zobowiązany.Jadę 27.11.2010 z okolic Częstochowy
Szpital Uzdrowiskowy Dom Zdrojowy Świeradów Czerniawa.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Re: ŚWIERADÓW-CZERNIAWA

Post autor: guma1958 »

Witam....Wpisz w wyszukiwarkę Świeradów,a znajdziesz wiadomości.....
robert
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki...guma1958...ale to już zrobiłem,myślę że ktoś na pewno tam był i coś napisze,wiesz dobry cynk zawsze w cenie ;)
magdalena
Na forum od: 19 lis 2010 22:38

Post autor: magdalena »

Możliwe Robert, że się spotkamy, bo ja też jadę w tym terminie do Świerardowa tylko że do "Wacława" i im bardziej się zagłębiam w opinie na temat miejsca, to tym bardziej mi się odechciewa :? Pozdrawiam :)
robert
Kuracjusz
Kuracjusz

Wiesz Magdaleno,ja mam podobnie ale odkąd tylko wyjeżdżam zawsze są skrajne opinie,więc na wstępie odrzucam te najbardziej krytyczne i pocieszam się tym
że jeśli jest tak zle to gorzej już nie będzie :?: a cytując mojego kolegę to " damy radę".Pozdrawiam
Dunia
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 sie 2010 20:55

Post autor: Dunia »

Witaj Robert, nie bardzo Cię rozumię dokąd jedziesz gdyż Dom Zdrojowy Świeradów jest w Świeradowie a w Czerniawie jest Centrum Rehabilitacji, więc spójrz w skierowanie i napisz dokładnie dokąd się wybierasz. W tym roku byłam w Czerniawie i jeżeli Cię interesuje opinia na temat tego Centrum to napisz, pozdrawiam
robert
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Dunia,gdy tylko przeczytałem co napisałaś natychmiast zadzwoniłem pod numer ze skierowania i potwierdziłem jadę do ŚWIERADOWA do szpitala uzdrowiskowego,jeśli masz jakieś wiadomości na ten temat to bardzo proszę.Pozdrawiam :D
anna 75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2011 10:53

Post autor: anna 75 »

WITAM CZY KTOS JEDZIE DO ŚWIERADOWA 19 LUTEGO Z ŁODZI ? -POZDRAWIAM
ODPOWIEDZ