Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Małgosiu ,prawie wszystkie twoje informacje są prawdziwe i bardzo trafne - oprócz jednej, a mianowicie takiej że pociąg jadący do Krynicy musi przejeżdżać przez Muszynę bo w Krynicy kończą się tory, Muszyna jest stacją węzłową na kierunku Słowacja, Węgry i Krynica, pozostaje więc wysiąsc w Muszynie zebrać 4 osoby i poprosić taxi o kurs do Wiarusa który jak pisaliśćie jest na Złockim oddalonym o około 3 km, pozwoliłem sobie o wyjaśnienie tej kwestii aby nasza kuracjuszka miała pełny obraz sytuacji - życzę miłej kuracji w sielskiej i urokliwe Muszynie, pozdrawiam
Andrzeju1958,tego właśnie nie byłam pewna,dlatego napisałam,że nie wiem do końca,toż ja jechałam autobusem. Ale masz racje,wszak są tory w Muszynie,ale ze mnie gapa,przecież muszą gdzieś prowadzić. Pozdrawiam serdecznie
witaj Emilko ja mam turnus od 1 lipca do 21 lipca może się spotkamy - ja jadę z kujawsko -pomorskiego proszę daj znać miło by było się poznać wcześniej POZDRAWIAM