kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: jawa 53 »

Witam kolejkowiczów ,po normalnym dniu wczorajszym,spadek o 80, dzisiaj zabawa w kotka i myszkę ,dwa w górę dwa w dół i tak w kółko. ;) :lol:
Miłego dnia i szybkiego postępu kolejek. :) :kwiat:
amorelka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2014 09:03
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: amorelka »

U mnie tak samo, wczoraj niżej a dziś znów wyżej w rankingu :) oszaleć można, a ja czekam, czekam i czekam :(
marta15361
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2013 07:07
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: marta15361 »

Czy jest ktos tu z nfz rzeszowskiego i ma nr ok 15338 tak jak ja :-( dzis dostalam pismo wlasnie z takim numerem i sie rozczarowalam w tamtym roku jak dostalam pismo mialam 56 nr a teraz az taki oni oszaleli normalnie:-(
mariola561
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 19:44
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mariola561 »

Witam milutko :serce: :kwiat:
marta15361 pisze:Czy jest ktos tu z nfz rzeszowskiego i ma nr ok 15338 tak jak ja :-( dzis dostalam pismo wlasnie z takim numerem i sie rozczarowalam w tamtym roku jak dostalam pismo mialam 56 nr a teraz az taki oni oszaleli normalnie:-(
Wytrwalosci zycze :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

marta15361 pisze:Czy jest ktos tu z nfz rzeszowskiego i ma nr ok 15338 tak jak ja :-( dzis dostalam pismo wlasnie z takim numerem i sie rozczarowalam w tamtym roku jak dostalam pismo mialam 56 nr a teraz az taki oni oszaleli normalnie:-(
Marta,pewnie tamto miałaś "szpital uzdrowiskowy",a teraz masz skierowanie na sanatorium.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Marta to i tak nie jest wcale duży numerek, poczytaj posty i zobacz, że w śląskim i mazowieckim są duuuużo wyższe. Ja z mazowieckiego czekałam na szpital uzdrowiskowy 4 miesiące i zaczynałam z numerem 1111, podczas gdy z pani z dolnośląskiego już po dwóch miesiącach wyjechała. Widziałam tu już numerki 6 cyfrowe, więc Ty wcale nie jesteś w najgorszej sytuacji. Pozdrawiam :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Dziewczyno ! ciesz się że masz taki nr...... ja taki nr miałam po 18 msc.oczekiwania a po kolejnych czterech dostałam skierowanie.Na wstępie dostałam coś ok.90 tys. Teraz już niestety jak chyba zauważyłaś - u nas na Śląsku dostajemy nr ponad 103 tys. :o
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Wczoraj byłam na basenie z panią z dolnośląskiego, która na pobyt poszpitalny czekała jedynie 3 tygodnie (reumatoidalne zapalenie stawów) :!:
Jak widzicie rożnie bywa :)
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Kuracjuszka z Lądka-Zdroju :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ewuniu,RZS jest w szczególnej puli,można nawet wyjechać kilka razy w roku.
marta15361
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2013 07:07
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: marta15361 »

.Tak ja w tamtym roku mialam jako poszpitalne chociaz skierowanie wypelniala mi moja ukochana doktorka rodzinna :-D i mialam na ortopedie bo mam dysplaze lewego biodra i kregoslup krzywy :-P i w tym roku na te same schorzenia mi wypisala skierowanie i mnie przydzielili na reumatologie troche sie zdziwilam .. a tak po za tym staralam sie razem ze siostra tyle ze ona na oddzial dla dzieci a ja dla doroslych bo mam 20lat a ona 10 pisalam podanie ale nfz nie rozpatrzyl tegopozytywnie ja przydzielil na jesien a mnie praktycznie za rok i musze zrezygnowac pewnie dla niej bo sama nie pojedzie
Zablokowany