Witam Tesia
Wspomniałaś i wypominasz,że było miło w temacie Stegny mimo,że nie jedziesz ale dlaczego nie używasz PW tylko ogólnie,tak żeby każdy czytał o podbojach i innych ekscesach,nie jestem jakimś zadufanym typkiem,którego może macie na myśli ale nie lubie jak się pisze nie na temat,zwłaszcza potem między sobą się punktujecie,a drugiego macie za nic i uważacie tak myśle,że jak się ma mało postów to trzeba tą osobe ignorować. Zauważyłem,że jesteś troszeczke inna zawiodłem się na Tobie,a widze że nawet na forum nie potrafisz się przedstwawić,gdzie Twe maniery,skoro ktoś się wita to odpowiedz a nie zaczynaj drążyć temat,który był przez kogoś założony. To,że masz tytuł "Przyjaciela Forum" nie liczysz się stawiasz na swoim,że zawsze masz racje a ktoś inny jest w błędzie,więc pomyśl na drugi raz co napiszesz,a nie od razu pierwsza myśl i od razu napisać w czyimś poście nie na temat. Kilkakrotnie odpisywałem w tematach,które zakładałaś i nawet nie przeczytałem słowa dziękuje tylko wywyższanie się,co to nie Ja.
Witam Jan myśle podobnie jak Ty,ale można ćwiczyć pisanie w "Na każdy temat" założyć sobie jakiś ciekawy temat i pisać do woli,wogóle nie czytacie regulaminu przy zakładaniu konta,albo macie po kilka i doprowadzacie do szewskiej pasji w końcu tutaj każdy chce się czegoś dowiedzieć na temat wyjazdu,może ktoś napisze z sensem,a nie że ciągle jakieś niezrozumiałe tematy nie trzymające się danego tematu,załóżcie sobie swój temat i piszcie do woli,a nie żeby drugiego mieć za nic,cwaniactwo może i jest w modzie,ale pogarda dla drugiego człowieka jest niczym dobrym,choć to internet i można pisać co się chce to dajmy sobie szacunek,bądźmy ludźmi a nie wilkami dla siebie.