Krynica Zdrój od 19.06.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
duszka123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 12:46

Re: Krynica Zdrój od 19.06.2014

Post autor: duszka123 »

Byłyśmy Tomaszu tak jak się umówiliśmy. Było fajowo. Szkoda że zawiodłeś. Trzeba zawsze wyjść z twarzą i mieć klasę do końca. Możesz kończyć ten wątek.
Awatar użytkownika
Wanda Maz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2014 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Wanda Maz »

Kolejne spotkanie grupy "niepełnej" udane. Były tańce ,śmiechy. To ostani mój wpis na tym wątku. Czuję się poniekąd oszukana. Powodzenia dla tych których nie udało się poznać.
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

Witam,
do tej pory myślałam, że wszyscy na tym forum sa życzliwi, mili i słowni ale jak się okazuje nie jest tak do końca. Znowu "samo życie" wygrało :shock: spotkałam się z Duszką, Wandą i Bajką i nawet razem się trzymamy pomimo rozmieszczenia w różnych ośrodkach. Kobitki okazały się być fajowe - tak jak na forum ;) Krynica jest piękna, atrakcji, że ho, ho, zabiegi super więc tylko się rehabilitować i poznawać naprawdę fajnych ludzi :D Wczoraj była cudowna pogoda i pierwsze piesze wycieczki. Dzisiaj pada ale myślę, że po południu już będzie ładnie :) Sanatorium jest wypasione i nie ma do czego się przyczepić, a masaż wibracyjny na wodnym łóżku to normalnie pełna rozpusta i szaleństwo :lol: pozdrawiam forumowiczów - tych niesłownych też ;)
ODPOWIEDZ