Busko-Zdrój ad 2014
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Busko-Zdrój ad 2014
Zapewniam , że grono jest otwarte na propozycje
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
No i właśnie o to chodzidarek pisze:Wtedy to cytując regionalną piosenkarke Kuracjusze pójda wódkę ......pić
Zapewniam , że grono jest otwarte na propozycje
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Prawda Dareczkudarek pisze:
Jednocześnie pragnę poinformować , że pojawiała się już Ptaszynka , która juz została porwana przez nie docenionego pana Miecia , który żadnej z portalowego Towarzystwa nie przepuscil !!!
Prawda Drogie Panie ?
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Ech Słoneczko a kiedy my będziemy wódkę pićSloneczko pisze:No i właśnie o to chodzidarek pisze:Wtedy to cytując regionalną piosenkarke Kuracjusze pójda wódkę ......pić
Zapewniam , że grono jest otwarte na propozycje![]()
![]()
-
forumowicz
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Darek pisze " Jedną z nie rozpoznanych jest Bożenka z Krystyny" ja napisałabym, że jedną z nierozpoznanych jest Bożenka z mojego bloku. Bo mnie w Busku Zdroju spotkała miła niespodzianka, kiedy koleżanka z forum okazała się moją sąsiadką z blokudarek pisze:Jedną z nie rozpoznanych jest Bożenka z Krystyny , która ma mnie za rękę do baru zaprowadzić -było to na portalu! Kolejna jest....pewna Dama z ....Mazowsza !!!!!
Na fotkach Brak nad czym ubolewamy !!!!!!!
Astrid i Grazi , które nie ........dotarły na pożegnanie łódzkiego desantu
Jednocześnie pragnę poinformować , że pojawiała się już Ptaszynka , która juz została porwana przez nie docenionego pana Miecia , który żadnej z portalowego Towarzystwa nie przepuscil !!!
Prawda Drogie Panie ?
A i wspomnieć muszę o Pani Krysi
Niestety w Busku nie było Panów Mix-a i Max-a
Myślę, że jeżeli tylko Mix i Max zobaczą fotkę przy fontannie bez problemu odgadną, która pupa do kogo należy.
Dodam jeszcze, że wszyscy w czasie wykonywania tego zdjęcia patrzyli się w jeden obrany punkt " ptaszka"
-
forumowicz
Witam Darek,darek pisze:Jedną z nie rozpoznanych jest Bożenka z Krystyny , która ma mnie za rękę do baru zaprowadzić -było to na portalu! Kolejna jest....pewna Dama z ....Mazowsza !!!!!
Na fotkach Brak nad czym ubolewamy !!!!!!!
Astrid i Grazi , które nie ........dotarły na pożegnanie łódzkiego desantu
Prawda Drogie Panie ?
A i wspomnieć muszę o Pani Krysi
Niestety w Busku nie było Panów Mix-a i Max-a
Zwracam honor,przez nie dopatrzenie napisałem o Max-ie i Mix-ie i zgadzam się z tym co napisała Ania
- gorkaa
- Przyjaciel forum

hhhaaaaa dobre z tym lakieremandrzej1955 pisze:Po co ja sobie pozwoliłem pomalować..pazurynie wiem czy to emalia czy nitro-chyba muszę zmienić rozpuszczalnik bo nie mogło się...zmyć
masażysta dziwnie mi się przyglądał
ale nie spytał gdzie się tak...wystroiłem
![]()
i po co
![]()
- gorkaa
- Przyjaciel forum