Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Stokrotko witaj oj ślimaczy się ta kolejka w śląskim w cztery miesiące ubyło mnie coś około 8000 numerków przy tej średniej ni jak nie wyjdzie im ten 26-28 miesięcy okres oczekiwania
smuga pisze:Madziu już jesteś w Klubie masz Śląski NFZ tu są najbardziej cierpliwi oczekiwacze mamy najjjjjjdłuższy okres oczekiwania
tak długo czekając, że aż otrzymałem o-pe-er za krótkoterminowe meldunki...
więc przysiadlem pod miotłą...
może Baba Jaga będzie łaskawsza i przyspieszy realizację zanim kostuchna mnie dopadnie ...