Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grazka Zabrze pisze:Dostałam skierowanie do sanatorium Biawena Wysowa-Zdrój od 23.06.2014
szukam osób jadących samochodem z Zabrza lub okolic z którymi mogłabym się zabrać partycypując w kosztach
proszę o kontakt
Grażynko otrzymałaś ode mnie nr telefonu? Wysłałam na pocztę. Pozdrawiam Ania
Witam!
Wejdź na stronę www.carpooling.pl, może tam coś znajdziesz. Ja zgłosiłam tam mój wyjazd na 21.06. Gdybyś zdecydowała się pojechać dwa dni wcześniej (zadzwoń do Biaweny i dowiedz się czy jest taka możliwość) to chętnie z Tobą pojadę.
Do zobaczenia w Biawenie.
Beta57 pisze:Witam!
Wejdź na stronę www.carpooling.pl, może tam coś znajdziesz. Ja zgłosiłam tam mój wyjazd na 21.06. Gdybyś zdecydowała się pojechać dwa dni wcześniej (zadzwoń do Biaweny i dowiedz się czy jest taka możliwość) to chętnie z Tobą pojadę.
Do zobaczenia w Biawenie.
już próbowałam na tej stronie i nic z tego
w taki układzie chyba mnie zawiezie syn
do zobaczenia w Biaenie
Witaj florencja
Wyjeżdżam do "Biaweny" w Wysowej na turnus od 28 lipca.Twój opis jest dla mnie bardzo przydatny.Moja podróż zaczyna się w Częstochowie i nie mam zbyt dogodnego połączenia.Będę bardzo wdzięczna za udostępnienie rozkładu jazdy autobusu z Krakowa do Wysowej.A może znajdę osobę która w tym czasie wybiera się w tamtym kierunku ? Chętnie będę partycypować w kosztach dojazdu.Mój adres [email].pl
Pozdrawiam
Witaj Beatka tu masz link z DW Głównego w Krakowie ,,, http://www.rda.krakow.pl/pl/odjazdy.php ... 1372649700 ,,, mam nadzieję że choć troszku ci to pomorze . Nie wiem czy dobrze zauważyłem ale ale ja znalazłem tylko jeden kurs z Krakowa do Wysowej o 12,55 ale sprawdz sobie to jeszcze życzę super pogody , fajnych zabiegów , fajnego towarzystwa do spacerów , potańczenia no i zdrowia ZIGI
Witajcie. Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące Biaweny w Wysowej a nie znalazł odpowiedzi we wcześniejszym obszernym moim wpisie, to dajcie mi znać na pw, bo tu trudno odnaleźć wiadomości do konkretnych osób
P.S.
Infolinia połączeń przewoźnika VOYAGER na trasie Kraków-Nowy Sącz do Wysowej (i droga powrotna) : 18 353 00 00
betka666 pisze:Witaj florencja
Wyjeżdżam do "Biaweny" w Wysowej na turnus od 28 lipca.Twój opis jest dla mnie bardzo przydatny.Moja podróż zaczyna się w Częstochowie i nie mam zbyt dogodnego połączenia.Będę bardzo wdzięczna za udostępnienie rozkładu jazdy autobusu z Krakowa do Wysowej.A może znajdę osobę która w tym czasie wybiera się w tamtym kierunku ? Chętnie będę partycypować w kosztach dojazdu.Mój adres [email].pl
Pozdrawiam