Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
B35 pisze:Witajcie pragne sie z Wami podzieliśc nowiną wczoraj miałam nr 927 a dzis przydział do SZCZAWNO-ZDRÓJU na pazdziernik ale sie ciesze
Witaj .
Moje gratulacje z tak szybkiego przydziału .
U mnie w tym tygodniu coś słabiutko Wczoraj wzrost o 2 a dzisiaj spadek o 2, czyli dalej w miejscu na 718 pozycji się zatrzymałam
Witam
czytałam wasze posty i już sie pogubiłam trochę , mam juz nr 445 i cisza . Jestem juz po weryfikacji i powiedziano mi ,że dostanę lipiec lub sierpirń ale jak patrzę na nr w kolejce jak on sie ślimaczy ....
Podzielcie sie tym co wiecie , może juz ktos miał tak jak ja
pozdrawiam przyszłych kuracjuszy;)
witaj to roznie bywa Be35:-) dostal z nr 958:-) czy tak jakosc:-) na pewno na dniach dostaniesz przydzial:-) do sierpnia masz 2 miesiace:-) pozdrawiam:-) zadzwon do nich:-) zawsze to swieze wiadomosci:-)
Mika70 pisze:dzięki wielkie
w skierowaniu mam zaznaczone morze , zobaczymy
Witaj , to że lekarz wpisał morze na skierowaniu nie jest jednoznaczne, że tam otrzymasz przydział. Ja również ostatnio miałam wpisane morze a dostałam góry. Odesłałam skierowanie do NFZ z informacją od lekarza endokrynologa, że powinnam dostać morze i wskazał mi jeszcze Kołobrzeg. Po dwóch dniach dostałam zmianę z gór na Kołobrzeg. Pozdrawiam