Powroty

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Re: Powroty

Post autor: anusiaa »

dokladnie pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nigdy tam nie byłem. Co,a może kto Was tak bardzo zauroczył w Cieplicach ? ;)
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

Jak pisałam jest to magiczne miejsce,a żeby się przekonać to musisz tam koniecznie pojechać :lol:
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Mix 8-)

Kto jak kto ale Ty jeszcze nie byłeś w Cieplicach :shock: :shock:
Toż to szok.
Koniecznie ale to koniecznie powinieneś tam pojechać a potem opowiedzieć(opisać) jak było.
Z pewnością też będziesz miał same miłe wspomnienia jak my.

Gorąco polecam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Agat,niestety nie byłem w Cieplicach.Jestem czynny zawodowo i nie wystarczyło by urlopu i środków na częste wyjazdy.Dlatego staram się chociaż raz w roku wyjechać do konkretnego uzdrowiska. Ty planujesz jeszcze jakis wyjazd w tym roku ? Pozdrawiam.:D 8-)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mix 8-)
Ja również pracuję zawodowo i udało mi się być w urokliwych okolicach Cieplic i samych Cieplicach.
Do sanatorium wyjeżdżam bardzo przepisowo tj. raz na 18 m-cy, prócz tego nie wyobrażam sobie przynajmniej raz w roku gdzieś podróżować.
W tym roku jak pewnie wiesz byłam w sanatorium na 28 dniowym turnusie z NFZ czyli w ramach urlopu. Zostało mi jeszcze co prawda parę dni ale na dzień dzisiejszy nic nie planuję(żadnych dłuższych wyjazdów). :cry:

upalnie pozdrawiam
Awatar użytkownika
ewa11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: ewa11 »

A ja do Cieplic jeszcze kiedyś powrócę, chociaż mówią że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Oj kochani i tu z Wami się nie zgodzę. Zdarza się zdarza zapewniam ..i jeszcze jeden i jeszcze raz ... i to bez toastu:shock: Ja będąc w Krynicy zupełnie się nie umawiając na drugi rok spotkałam tę samą osobę , z którą spędzałam czas rok wcześniej . Możecie wyobrazić sobie spotkanie , kiedy z nową koleżanką w drugi dzień pobytu idziemy (chciałam pokazać jej Znicz-obecnie Geovita gdzie byłam a tu naprzeciw idzie mój ubiegłoroczny tancerz :shock: Z wrażenia pomylił nazwy ośrodków i na drugi dzień szukał mnie z policją to są wspomnienia :roll: :roll: W drugim przypadku też było spotkanie ale wtedy już tak nie do końca był to przypadek :) Tak że życzę wszystkim takich fajnych spotkań w kolejnych latach :D Pozdrawiam
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Muszę Wam Ewa11 i Zosia 8-) 8-)
powiedzieć (właściwie napisać) a tak na prawdę to powtórzyć za osobą z którą było by mi miło się spotkać właśnie w Cieplicach, że ta sama woda nigdy nie jest tą samą. W rzece ta woda, która jest obecnie tu za moment jest w innym miejscu i nic nie (stoi, mam na myśli wodę ) trwa wiecznie.
Tak więc ta sama rzeka to nie ta sama woda.
Ale namieszałam. :lol: :lol:

Życzę miłych powrotów, spotkań...w doborowym towarzystwie i to wielokrotnych.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

Nic tyko plakac na same wspomnienia a czas plynie nieublagalnie zycie sie toczy zamykajc kolejne dni za nami nie ma powrotu zostaje smutek i zal ze cos nam ucieklo cos co moglo byc cos czego sie balismy a ono nas tak pragnelo ktos o kim dzis wspominamy placzac w poduszke niestety nawet jak czlowiek odchodzi na zawsze zycie toczy sie dalej . >pozdrawiam i jade 19.07 po nastepne wspomnienia do swieradowa
ODPOWIEDZ