Busko-Zdrój ad 2014

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Re: Busko-Zdrój ad 2014

Post autor: nika7 »

Chyba nie tylko Miecia, Darka też :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Masz rację ;) ... to zaborcza kobieta jest ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Co do odpoczynku !
Obiecałem Jankowi od 1 sierpnia totalne wyciszenie , a synowie już zadbali o to -dziękuje im za to 10 dni urlopu bez zgiełku w tzw Raju.
A poza tym pamiętaj co ....obiecalas , wszak Blondi ma wnuka a Janek tak jak dziadek preferuje Kobiety -Młode Damy czyli czynimy przygotowania do turnusu Babć z wnuczkami/wnukami jak i dziadków.
Ale wróćmy do prozy życia .
Bezwzględnie uważam , że sanatoria musza przejść GLEBOKA REFORME , zwlaszcza system przyznawania skierowan !!!!!

Tak na margi9nesie jest przy moim stoliku Pani , która na podstawie jednego pobytu w szpitalu ZŁOŻYŁA kilkanaście wniosków na leczenie ......poszpitalne !!! W tym roku jest juz na drugim a w październiku ma juz kolejne
Inni czekaja ...latami
Syn lekarz
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

darek pisze:Co do odpoczynku !
Obiecałem Jankowi od 1 sierpnia totalne wyciszenie , a synowie już zadbali o to -dziękuje im za to 10 dni urlopu bez zgiełku w tzw Raju.
A poza tym pamiętaj co ....obiecalas , wszak Blondi ma wnuka a Janek tak jak dziadek preferuje Kobiety -Młode Damy czyli czynimy przygotowania do turnusu Babć z wnuczkami/wnukami jak i dziadków.

Darku... Dziadku Darku... oczywiście, że pamiętam co obiecałam :) przecież umowa, to umowa........
Natalia :serce: i ja już nie możemy się doczekać spotkania na Super Specjalnym Turnusie :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Temat Busko ad 2014 powolutku będzie sie zamykal , był czas kiedy poszczególne Osobowości Portalowe tworzyły przyczolek po wspólną kuracje.
Tak od dziś na staje czas rozkazów -ostatnie zabiegi powolne pakowanie przygotowanie do ostatniego w tym gronie zabiegu !!!!

Pierwszą opuszczajaca Nasze Grono będzie Selena , nastepnie Astrid i tak codziennie Ktoś bedzie używał a , że życie nie lubi pustki kolejne osoby pojawią sie w Busko.

Tutaj bardzo chciałabym podziękować Panu Administratorowi stworzył portal , który a moze dzięki któremu pobyt sanatoryjny może byc dla co niektórych mniej Stresujacy .
Przyjeżdżamy i już Mamy Znajomych osoby przychylne może i jesteśmy grupą czy jak określiła to pewna "Starsza Pani" sekta , ale fajnie jest byc w takiej ....sekcie.

Selen dzięki za poznanie Buska
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

.....i nie płacz kiedy odjadę bo....pożegnania to nie dla Nas i wkrótce znów spotkamy...się :!: a swoją drogą jest mi miło że jestem w tej.....sekcie ;) :lol: :lol: pozdrawiam i spokojnych ,szczęśliwych powrotów do domu życzę :!: :) :)
Awatar użytkownika
Ida
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2010 11:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Ida »

A ja powoli kończę pakowanie i jutro wieczorem wyruszam do Marconiego. Z tego, co pamiętam, to mam szansę jeszcze spotkać Bożenkę, Grazię i Darka. Czy w Busku tez jest taki zwyczaj, że w każdym sanatorium handlują ciuchami , biżuterią itp. towarem ?
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Oj chyba co niektórzy już siedzą w pociągu :cry: :) :)
Awatar użytkownika
Ida
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sie 2010 11:08
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękował: 1 raz

Post autor: Ida »

Nie siedzą ;) , tylko będą leżeć :D :D :D , za dwie godziny wyruszam, rano :arrow: przesiadka w Warszawie.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Ida to szerokiej drogi ...i miłej zabawy w Busku :)
ODPOWIEDZ