Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam!
Dzięki wsparciu forumowiczów Kuba jest już po pierwszej operacji
Za ok miesiąc czeka go druga operacja.Rodzice dziecka jak i on sam są bardzo zadowoleni z opieki i zaangażowania lekarzy.
Ja ze swej strony chcę szczególnie P O D Z I E K O W A C jednej forumowiczce za Wielkie zaangażowanie i pomoc
Witam Aniu dobrze że w tym dziwnym kraju udało się dotrzeć do kompetentnych ludzi i mam nadzieję że Twój Kuba będzie pod fachową opieką i wszystko dobrze się skończy-czego serdecznie życzę co do zaangażowania pomocnych Ci osób to należą im się podziękowania i wdzięczność-dobrze że są tu ludzie nieobojętni na prośby w potrzebie i pomagają jeżeli mają takie możliwości bo serca i współczucia w Nas jest nadal wiele pozdrawiam
Anka pisze:Witam!
Dzięki wsparciu forumowiczów Kuba jest już po pierwszej operacji :
Za ok miesiąc czeka go druga operacja.Rodzice dziecka jak i on sam są bardzo zadowoleni z opieki i zaangażowania lekarzy.
Ja ze swej strony chcę szczególnie P O D Z I E K O W : : A C jednej forumowiczce za Wielkie zaangażowanie i pomoc
DZIĘKUJĘ
Pozdrawiam wszystkich
Jeszcze raz sprawdziło się ,że Forum to jedna wielka rodzina i zawsze można na Nas liczyć .Jest super i tak trzymać
Bardzo się cieszę razem z Kubusiem i Jego bliskimi, że wszystko się dobrze układa Trzymam kciuki za powodzenie następnych operacji, jakie jeszcze są przed nim. Dzieci są dla nas najważniejsze w świecie, a już szczególnie te, wymagające większej troski i uwagi
Serdecznie Pozdrawiam
Alice pisze:Aniu,to może napisz gdzie udało Ci się tą pomoc uzyskać może to się okazać przydatne dla innych.
Witaj Alice!
Forum jest bardzo publiczne nie tylko my czytamy,nasze posty możesz znaleźć ogólnie w necie.Alice przykro mi ale nie zostałam upoważniona do przekazania informacji kto tak bardzo nam pomógł.Jeśli ktoś będzie w potrzebie to na pewno pomogę ,udzielę wskazówek. Czasami bywa tak ,że ofiarowana pomoc dla innej osoby odbija nam się czkawką przez wiele,wiele lat a ja bardzo tego bym nie chciała,aby tak było.
Aniu,ale mnie zupełnie nie obchodzi kto pomógł ,to jest prywatna sprawa i nie mnie w nią ingerować.Spytałam o ośrodek,który tym się zajmuje i nie pytam o więcej jeżeli to tajemnica.