Czy lubimy byc perfidnie OKRADANI
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Czy lubimy byc perfidnie OKRADANI
Za rachunki swoje jak i osob Zaproszonych place.
Zastanawiam sie GDZIE JEST GRANICA.
Od kilku dni przebywam w "Kurorcie "Busko-Zdroj i co rusz czuje sie okradany
-Nie jestem ksiegowym ,nie jestem liczykrupa.
Ale zastanawiam sie czy Ci "Podawacze artykulow" widza w Nas Kuracjuszach bande nie dorozwinietych ludzi.
W poprzednia sobote przy jednym stole biesiadowalo prawie 20 osob ,kazde regulowalo zamowienia jak i rachunki za Siebie ,pomijam juz fa kt ze notorycznie sugeruje mi sie picie ....piwa z sokiem ( jakaz to profanacja dla syropu malinowego ) !
To jakim to nietaktem podczas Zabawy jest wymuszone ( bo Pani konczy ....PRACE!) regulowanie rachunkow w wyniku czego po tzw skasowaniu naleznosci od kazdej uczestniczacej Osoby okazalo sie ze Nagle Pani ....Brakuje !
Dopiero po stanowczym pytaniu czego Brak Pani juz nie pojawika sie.
Kolejny przyklad zamawiane jest markowe piwo zimne w butelce ! ZNOWU pech piwo z syropem !.
Natomiast chyba SZCZYTEM pazernosci byl wczorajszy wieczor.
Tak Towarzystwo zegnalo konczaca pobyt Selen jednakze ten mlody "donosiciel towarow w tzw Restauracji wieczoren a w ciagu dnia hali targowej" Przerosl chyba sam siebie na podstawie 1 paragonu pomimo oplaconego wstepu za Wszystkich od Osob ,ktore wczesniej wychodzily skasowal podwojnie rachunek rowniez byl gleboko zawyzony.
Natomiast tlumaczenie bylo na poziomie nie obrazajac przedszkolaka .
Reasumujac
Zdaje Sobie sprawe ze prace ta wykonuja mlodzi ludzie niejednokrotnie z lapanki choc Nie zawsze ale czy musimy korzystac z takich lokali.
Kazdorazowo gdy jestem zadowolony z uslugi Pani/Pana Kelnera pozostawiam zwyczajowa gratyfikacje ,ale czy musze BYC W TAK PERFIDNY SPOSOB OKRADANY ???????
-
forumowicz
Re: Czy lubimy byc perfidnie OKRADANI
Natomiast czasami nie da się nie bywać w takim llokalu jak w danej miejscowości są......dwa
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Oczywiście gdyby zaszła taka sytuacja to głośno i dobitnie bym to nagłośniła
Pozdrawiam
Jest takie miejsce w Busku ,gdzie na rachunki trzeba bardzo mocno uważać.Mnie też to spotkało
Pozdrawiam.
- kociu
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 sty 2013 18:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Jesli mozesz sie podzielic tą wiedza bedzie bardzo cenna dla mnie (bo często bywam w Busku)Anka pisze:Witam!
Jest takie miejsce w Busku ,gdzie na rachunki trzeba bardzo mocno uważać.Mnie też to spotkało
Pozdrawiam.
jak i dla innych którzy beda przebywać w Busku
Pozdrawiam i zyczę miłego dnia
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6