WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: iwon28 »

Witam ja rozpoczynam czekanie z nr 37873 i czas oczekiwania w Wielkopolsce 17 miesięcy. Myślę, że pojadę w kwietniu lub maju 2015r. Pisałam o sanatorium nadmorskie. Mam nadzieję, że się uda. W tym roku jadę z zus-u do Kołobrzegu od 15 września.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 30 razy

Post autor: grazynamackowiak »

iwon 28 dobrze że napisałaś wiemy że NFZ -Wielkopolski obecny czas oczekiwania 17 miesięcy porównując inne województwa czas jest u nas
krutszy co zadowalające napisz nam do jakiego sanatorium w Kołobrzegu jedziesz .pozdrawiam oczekujących wielkopolan .
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

grazynamackowiak pisze:iwon 28 dobrze że napisałaś wiemy że NFZ -Wielkopolski obecny czas oczekiwania 17 miesięcy porównując inne województwa czas jest u nas
krutszy co zadowalające napisz nam do jakiego sanatorium w Kołobrzegu jedziesz .pozdrawiam oczekujących wielkopolan .
witaj, jadę we wrześniu do Medicur w Kołobrzegu. Mam nadzieję, że miło spędzę tam czas. Uwielbiam Kołobrzeg i zawsze staram się aby tam dostać skierowanie na leczenie sanatoryjne. Pozdrawiam wszystkich cieplutko :kwiat:
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Witam wszystkich oczekujących.Troszkę się zmieniło w NFZ Wielkopolskim czas oczekiwania 18 miesięcy start z numerem 43528
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

xzibi pisze:Witam wszystkich oczekujących.Troszkę się zmieniło w NFZ Wielkopolskim czas oczekiwania 18 miesięcy start z numerem 43528
Hej, to niezbyt dobra wiadomość dla nas , ale i tak jest lepiej niż w innych województwach. W 2010 roku też czas oczekiwania w Wielkopolsce wynosił 18 m-cy, a 2012 16 m-cy. Więc może lepiej nie martwić się na zapas. pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witajcie :kwiat: ja też jestem z tego samego NFZ.. zawsze mozna jechać ze zwrotów..tez sa fajne propozycje..jak jesteśmy na prawach..pozdrawiam z Wielkopolski :kwiat:
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:Witajcie :kwiat: ja też jestem z tego samego NFZ.. zawsze mozna jechać ze zwrotów..tez sa fajne propozycje..jak jesteśmy na prawach..pozdrawiam z Wielkopolski :kwiat:
Hej, oczywiście , że można jechać ze zwrotów, ale jak dzwoniłam to nic ciekawego nie było a mi marzy się kołobrzeg..... ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Iwon:-) dzwon codziennie:-) moze bedziesz miala szczescie:-) :-) problem ze latem Kolobrzeg jest okupowany:-) wakacje:-) ale wrzesien tez jest ok.Pozdrawiam i zycze szczescia:-) :-)
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

malgorzatas pisze:Witaj Iwon:-) dzwon codziennie:-) moze bedziesz miala szczescie:-) :-) problem ze latem Kolobrzeg jest okupowany:-) wakacje:-) ale wrzesien tez jest ok.Pozdrawiam i zycze szczescia:-) :-)
Witaj, staram się dzwonić co parę dni, ale albo nie maja nic albo mało atrakcyjne miejscowości. Zdaję sobie sprawę, że latem Kołobrzeg jest okupowany, ale nie zależy mi tak bardzo na lecie, może być jesień czy zima. Lubię morze i tam czuje się najlepiej. Może mi się poszczęści. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Iwon28 :kwiat: na pewno po sezonie będzie cos wolnego w Kolobrzegu..życze Tobie tego..ale musisz dzwonić..ja wiem że to trudne ale nie do wykonania..za którymś telefonem tobie sie uda..teraz to wszystko co dobre..to juz zarezerwowane..bliżej końca roku bedzie lepiej..wypadki losowe sie zdarzają,ludzie oddawają zwroty,wierzeę że sie uda czego tobie życzę..Goska :kwiat:
ODPOWIEDZ