Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Są w życiu ciężkie chwile,ostre zakręty,niepowetowane straty na które nie mamy wpływu-Wyrazy Współczucia i Żalu z powodu śmierci męża Naszej koleżance w tych trudnych dla Niej chwilach jedno co możemy zrobić to wspomagać słowem i rozmową jeżeli to w jakimkolwiek stopniu złagodzi ból i da troszkę wytchnienia to zróbmy to,to tak nie wiele a jednak wiele
..""Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
zostaną po nich buty i telefon głuchy
tylko co nieważne jak krowa się wlecze
najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
potem cisza normalna więc całkiem nieznośna
jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
kiedy myślimy o kimś zostając bez niego ...""
ks. Jan Twardowski
Rachel wiem co czujesz ,też odchodzili moi przyjaciele ,członkowie rodziny często za wcześnie ...
Przyjmij wyrazy najgłebszego współczucia.
Rachel.
Pomimo bólu i żalu jaki wypełniał będzie Twoje wnętrze nie pozostawaj sama. Pamiętaj, że są takie miejsca i ludzie, gdzie zawsze znajdziesz słowo pocieszenia
Rachel, przyjmij ode mnie szczere wyrazy współczucia. Niby wszyscy, którzy jesteśmy w związkach wiemy, ze kiedyś jedna z połówek odejdzie, ale jakże trudno pogodzić się z tym, kiedy to już się stanie i jak ciężko dalej żyć...
Jest mi niezmiernie przykro...nie wiem co powiedzieć. Przeżyłam w krótkim czasie trzy pogrzeby i ciężką choroba najbliższej mi osoby. Wiem tylko tyle, że człowiek przy wsparciu przyjaciół i bliskich jest w stanie przeżyć wszystko. Jednak każdy taki moment pozostawia bliznę na sercu. Mam ich dużo a jednak staram się żyć normalnie. Rachel współczuje ci z całego serca