Krynica Damis

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Krynica Damis

Post autor: ela-ela »

Nikt nie był w tym sanatorium :?: :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Krynica Damis

Post autor: Selene »

Witaj Ela-ela :kwiat:

DAMIS nie ma statusu sanatorium a jedynie ośrodka wypoczynkowego i rehabilitacyjnego i tym samym nie są tam kierowani pacjenci ze skierowaniem NFZ.
W ofercie są turnusy rehabilitacyjne pełnopłatne oraz dofinansowywane przez PFRON ponadto można pojechać do nich komercyjne dlatego też na naszym portalu może nie być opinii na temat tego ośrodka.
Zatem jeżeli się do niego wybierasz to po powrocie czekamy na Twoją opinię :)

Pozdrawiam i życzę udanego pobytu i skutecznej rehabilitacji :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Krynica Damis

Post autor: andrzej1955 »

Witam,co do Damisu to 2-lata temu byłem w sąsiednim Mielcu-kopciuszek w porównaniu z Damisem,budynek świeży z basenem ,parkingiem przy budynku,wyżywienie w formie szwedzkiego stołu,rozmawiając z kuracjuszami-byli odpłatnie :!: nie słyszałem niepochlebnych opinii,położenie na obrzeżu Krynicy i dojście do centrum zajmuje około 10-15 minut,zabiegi na miejscu,po drugiej stronie ulicy mały sklepik spożywczy i sławne Zacisze,obok sklepiku przystanek busa kursującego przez całe miasto do Czarnego Potoku-dolna stacja gondoli na Jaworzynę,miejsce spokojne i ładnie położony obiekt,nieco niżej na tej samej ulicy Piekiełko i Artystyczna,miejsce bardzo dobre na spacery i wycieczki,mam nadzieję że odpoczniesz a po powrocie coś Nam tu napiszesz o swoich odczuciach i spostrzeżeniach,miłego pobytu,pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ