Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam jade na turnus 23 lipca z Siemianowic Śląskich , prosze o kontakt gdyby ktoś miał wolne miejsce w samochodzie z okolicy .
Będę śledzic ten temat
Pozdrawiam Gabriela
Witaj Gabriela53! Jadę w tym samym czasie do Lądka do Trojana, jeszcze nie wiem jak pojadę ale byłoby miło poznać się przed wyjazdem. Jak masz ochotę to może do mnie napisać na mail-a [email].pl ja jadę drugi raz , pierwszy raz byłam w Jubilacie. Wczoraj spotkałam się z przesympatyczną kuracjuszką z Sosnowca , która jedzie też do Trojana w tym samym czasie.Mam nadzieję ,że się odezwiesz. Iza
Witaj dzięki że się odezwałaś już się zorientowałam i chyba pojade pociągiem
na tą strone mało kto wchodzi i dlatego cisza
na mejla odpisałam
Pozdrawiam
Szukam aktualnych informacji na temat Trojana w Lądku. Te, które znalazłam są z 2012 r. W 2015r. budynek przeszedł gruntowy remont. Teraz jest to hotel ** a Polonus organizuje tam turnusy rehabilitacyjne. Na Bookingu dobre opinie a czy ktoś korzystał z turnusów po przemianie czy w ogóle tam był ?
Wdzięczna będę za odpowiedź