kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: E w a »

iwcia pisze:Witam Was i pozdrawiam :kwiat:
Z powodów ważnych rodzinnych, nie mogę teraz zbyt czesto do Was zaglądać.
Musiałam też zwrócić skierowanie do sanatorium do Swieradowa, ktore zaczyna sie dzisiaj.
NFZ przychylił sie do mojej prosby i otrzymałam nowe skierowanie do Ustronia Rownica na pazdziernik.
Nie mam czasu sledzic i wracac do poprzednich postow.Ale wszystkim,, ktorzy otrzymali przydział, serdecznie gratuluję.
Mam nadzieję, że wkrotce bede mogla znowu z Wami pogadac. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Trzymaj się cieplutko :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

E w a :kwiat: Dziekuje :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Iwciu :kwiat: :kwiat: szkoda że nie dane było Ci skorzystać z tego letniego wyjazdu .Życie różne scenariusze nam pisze :roll: Ale cieszę się że już załatwiłaś sobie zmianę terminu , a i widzę że miejsce też inne .Kochana trzymaj się i wracaj do nas częściej , pozdrowionka przesyłam gorące ( inne nie mogą być przy tej pogodzie ;) ) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 19:57
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Mika70 »

Witam wszystkich cieplutko :D :kwiat: :D
mam nadzieje ,że dzisiaj kogoś listonosz odwiedził bo do mnie niestety nie dotarł , szkoda :cry: .Mój dzisiaj najpierw poszedł do góry o 2 a pózniej spadł tylko o 4 tj; 307 :cry:

pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Mika70 :kwiat: Jesteś już na wylocie , lada dzień będzie skierowanko :D To chyba przez te upały :lol: :lol: system nie może się zdecydować :roll: :roll: do góry czy na dół :mrgreen: z numerkami :lol: :lol: A mnie do twoich numerków brakuje tylko 90000 :shock: :shock: wiec też tuż , tuż :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

smuga pisze:Witaj Mika70 :kwiat: Jesteś już na wylocie , lada dzień będzie skierowanko :D To chyba przez te upały :lol: :lol: system nie może się zdecydować :roll: :roll: do góry czy na dół :mrgreen: z numerkami :lol: :lol: A mnie do twoich numerków brakuje tylko 90000 :shock: :shock: wiec też tuż , tuż :lol: :lol: :lol:
rozbawiłaś mnie do łez , nawet o tym nie pomyslałam hehe :lol: :lol:
grunt do poczucie humoru hihi :lol: :lol: :lol: , niech ten upał sie kończy to i kolejka sie ruszy :lol:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Mika70 pisze:Witam wszystkich cieplutko :D :kwiat: :D
mam nadzieje ,że dzisiaj kogoś listonosz odwiedził bo do mnie niestety nie dotarł , szkoda :cry: .Mój dzisiaj najpierw poszedł do góry o 2 a pózniej spadł tylko o 4 tj; 307 :cry:

pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Na listonosza sobie jeszcze chwilę poczekasz :) pierwsza informacja będzie w przeglądarce skierowań :) ale myślę, że niedługo powinnaś już wiedzieć co i jak :)
pozdrawiam i cierpliwości :D :D :D
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

własnie mój dzień w pracy zaczyna sie od przegladarki :D i konczy sie przegladarką :lol: hihi
czekam z niecierpliwością :D
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Witam wszystkich oczekujących na przydział do pięknych sanatoryjnych ośrodków mój obecny numerto 41189 jeszcze sobie chwilkę poczekam.Wróciłam w lutym z sanatorium w Krynicy więc teraz kolej na innych a ja cierpliwie czekam.W styczniu udało mi się dostać skierowanie z Krusu do Iwonicza to zimową rehabilitację też mam zapewnioną.Pozdrawiam :D :D ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

iwcia pisze:Witam Was i pozdrawiam :kwiat:
Z powodów ważnych rodzinnych, nie mogę teraz zbyt czesto do Was zaglądać.
Musiałam też zwrócić skierowanie do sanatorium do Swieradowa, ktore zaczyna sie dzisiaj.
NFZ przychylił sie do mojej prosby i otrzymałam nowe skierowanie do Ustronia Rownica na pazdziernik.
Nie mam czasu sledzic i wracac do poprzednich postow.Ale wszystkim,, ktorzy otrzymali przydział, serdecznie gratuluję.
Mam nadzieję, że wkrotce bede mogla znowu z Wami pogadac. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Iwcia -Ustroń jest piękny w październiku-spójrz ,byłam tam w połowie października ub.roku.Pozdrawiam :kwiat:
csxaIMG_8821.JPG
Zablokowany