Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Wracałam przed chwilą z pracy i za mną szedł z mamą chłopczyk ok 5 lat ...i mówi zadowolonym głosem i tonem ..."Dzisiaj Niemcy jadą do domu, Brazylia wygra" ...także powtarzam się ...stawiam na Brazylię
aqula pisze:Wracałam przed chwilą z pracy i za mną szedł z mamą chłopczyk ok 5 lat ...i mówi zadowolonym głosem i tonem ..."Dzisiaj Niemcy jadą do domu, Brazylia wygra" ...także powtarzam się ...stawiam na Brazylię
Ja tez tak obstawiam juz sie nie moge doczekać tego meczu ale czy dotrwam tego nie wiem..połówkę zobaczę ale za druga część nie ręczę