Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anakin 01
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2014 18:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Post autor: Anakin 01 »

Witam. Właśnie dostałem skierowanie (internetowo) do Sanatorium Gracja w dniach 18.08-8.09 2014. Ja mieszkaniec Zabrza, jeśli ktoś jedzie z okolic, bądź ma po drodze w tym samym czasie proszę o maila [email].pl. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na miejscu.

Witam, wkradł się drobny błąd do mojego maila ma być [email].pl
Jeśli ktoś napisał pod błędnie podany przeze mnie adres to przepraszam.
wiesia14
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2013 13:11

Post autor: wiesia14 »

Ciechocinek- Sanatorium Nauczycielskie od 3 listopada.
Barabara
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sie 2014 11:47
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Barabara »

Witam,
Jestem właśnie w Gracji , przedział wiekowy 70+ jest masakra ...... telewizor płatny , czajnik płatny, jesli chodzi o internet to dostaniesz specjalny kod (ale internet chodzi masakrycznie). Ogólnie to jest brudno wiec proponuję abyś wziął srodki dezynfekujące (sprzatam sama w pokoju ), aha wez worek jedzenia , bo tu Cie nie nakarmią :). Zabiegi Ok, idzie dogadać się z personalem. Tańce beznadziejne wszędzie tylko słychać jedna piosenkę hit Ciechocinka "Ale, ale Aleksandra.....". Ja , przyjechałam samochodem więc organizuje sobie sama czas , bo tak idzie umrzeć z nudów .

Więc , niebawem witamy na pokładzie ....... :)
Awatar użytkownika
jurand40
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2013 19:36
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jurand40 »

A pisałem że tak bedzie... no może nastapiła pewna zmiana kiedys leciało Zono moja... pozdrawiam wszystkich i te Panie z Polo też
ODPOWIEDZ