Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
iruchna pisze:Zwrotow w NFZ Katowice nie ma tak odpowiadają niemile Panie wszystkomogace.Pozdrawiam.
liczba przydziałów skierowań w stosunku do liczby chętnych na kurację daje śląskiemu najgorszą proporcję w kraju...
panie są raczej miłe, to nie ich wina, że Wszystkomogący woli pograć sobie w piłkę nożną w przerwie obrad koalicjantów...
iruchna pisze:Zwrotow w NFZ Katowice nie ma tak odpowiadają niemile Panie wszystkomogace.Pozdrawiam.
liczba przydziałów skierowań w stosunku do liczby chętnych na kurację daje śląskiemu najgorszą proporcję w kraju...
panie są raczej miłe, to nie ich wina, że Wszystkomogący woli pograć sobie w piłkę nożną w przerwie obrad koalicjantów...
A nam pozostało czekać grzecznie (albo i niegrzecznie jak kto lubi)
Pozdrawiam oczekujących i życzę wytrwałości.
Ja w 2011 miałam nr 73000 i czas oczekiwania 22 miesiące
a faktycznie czekałam 26 mies.to teraz przy 106000 będzie się czekało 36miesięcy+12 miesięcy od powrotu.Ja jeszcze czekam na nr.a pózniej razem będziemy czekać.
Pozdrawiam.
Witam Pewnie po 5-6 tygodniach otrzymasz wiadomość z NFZ-tu.I zaczniemy odliczanie. Pozdrowienia.
Kolego ! widocznie chłopaków panie z NFZ traktują łagodnie.Może tak działa na nie, męski głos
"Panie są raczej miłe" - może "raczej" bo ja mimo grzecznego tonu usłyszałam ( zaledwie kilka razy dzwoniąc tam) ton pełen pretensji i arogancji.
A może trafiłam na złe humory i złe dni pań tam pracujących.
DO JASMINY 55. Droga Jasmino 55.Otoz spiesze ci zakomunikować ze z tym pakowaniem nie tak prędko. Dzisiaj w przeglądarce mam 1625 numerek do wczorajszego1616 ,można depresji dostać .Nie wiem co o tym myslec ,grzebią w numerkach i kombinują a Ty ...... czekaj, bo co można zrobić ,skoro jesteśmy na ich warunkach.Pozdrawiam serdecznie. Dodam jeszcze ze w maju dolozono mi 630 numerkow.
iruchna pisze:Do jacky6. A swoja droga po co się powtarzasz i piszesz ten sam post trzy razy.Wystarczy raz ,zrozumiemy.
to nie ja, albo mój lapek samodzielnie się kopiuje albo cuś z postowaniem na forum...
...
zresztą takie "kopiowanie" się nie tylko mnie się na N-S przytrafiło...
...
podczas wysyłki posta najpierw nie chciał się wpisać, więc klikałem aż do skutku, którym okazał się komunikat - nie możesz wysyłać tak szybko kolejnej wiadomości ...
po czym - sklonował ją...
...
poproszę Admina o kasację nadwyżki...