NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: NASI KOCHANI MĘŻCZYŻNI -JACY SĄ?

Post autor: forumowicz »

Dzi ja mówiłam o owadzie ;) A ty od razu o hotelu no no :)
forumowicz

Wspomniałam o owadzie..hm? może i taki gdzieś jest ;) :lol: ale te boginki te kobietki,te niegrzeczne.
Chociaz rusałka z łacińskiego rosalia(święto róż ).Cóż piękno to piękno :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Ładna nazwa to i jezioro musi być ładne?
forumowicz

To jakieś swięto rusałki :?: :o
forumowicz

Jacy sa nasi mężczyżni :?: :?: ,hm piszą ciepło ,o innych piękną poprawną polszczyzną ,a dodatkowo...są :) przystojni.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Mężczyźni często robią rzeczy niepojęte dla kobiet. Warto jednak rozumieć ich język, gdyż ułatwia to odczytywanie wysyłanych przez nich sygnałów.

Mężczyźni zwykle mówią to, co myślą. Jeśli wyrażają się niezrozumiale, to wtedy, gdy niezręcznie jest im o czymś mówić. Jeśli nie jest to coś ważnego, nie staraj się czytać między wierszami, bo nic tam nie wyczytasz. Większość mężczyzn milknie gdy dopytywać się o ich uczucia. Jeśli mówią, że nie chcą o czymś rozmawiać, nie próbuj ich naciskać. Najprawdopodobniej i tak się dowiesz, potrzebują tylko trochę czasu. O ile nie czują się zupełnie nieskrępowani przy tobie, jest mało prawdopodobne, że powiedzą, co czują. Mężczyznom wpaja się potrzebę samokontroli i dlatego nie lubią z nikim omawiać swoich uczuć, bo oznacza to wpychanie się do ich wewnętrznego świata. Mimo, że facet może wymagać byś poświęcała swój czas wyłącznie jemu, to potrzebuje również czasu dla siebie :roll: :? :shock:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Mariko odświeżyłaś wakacyjny temat . Dzień dobry w klubie.....:). Zgadzam się z Tobą, że nie zawsze lubimy się
wywnętrzniać(ale słowo :) ), a jeśli już, to bardzo bliskim sobie osobom . Po latach zauważamy, że też nie warto
do końca mówić co nam w sercu gra, bo może być użyte przeciwko nam. A później teleturniej: jaka to melodia ?:)
Miłego dnia.Pozdrawiam.
BOZENA196711
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2012 22:15

Post autor: BOZENA196711 »

Z własnego doświadczenia wiem, że do meżczyzn trzeba mówić bardzo "dosłownie". Żadne tam podteksty, szyfry, skojarzenia. Nie chodzi o to że nie są inteligentni bo w wiekszości wypadków są i to bardzo, poprostu do faceta dociera tylko jasno i wyraźnie sformuowana myśl. Np. "kochanie proszę Cię, umyj naczynia" Dla kobiety oznacza to poprostu uprzątnięcie kuchni łącznie ze zmyciem zlewu, kuchenki i podłogi. Dla meżczyzny znaczy to umycie szklanek i talerzy (spotkałam się z definicją że sztućce i garnki to już nie naczynia :) ).
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

STANDARDOWY MODEL MĘŻCZYZNY :

Podział obowiązków małżeńskich - YouTube

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Nasi kochani mężczyźni - jacy są? :roll:
a jakie są kobiety? :roll:
różnice i podobieństwa

Polecam wszystkim film na you tube, wpiszcie w przeglądarce "czym różni się mózg kobiety od mózgu mężczyzny?" i obejrzyjcie, myślę, że nie pożałujecie a śmiechu będzie co niemiara.
Zablokowany