Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....oj Bieszczady, nie da rady,chciałem sobie po kowboić a tu trzeba..krowy doić-stara pioseneczka rajdowa,dziękujemy za pozdrowienia z uroczego zakątka-miłego pobytu i ...owocnej rehabilitacji
Miłe wspomnienia z ubiegłego roku, byłam we wrześniu i tak się zastanawiałam jak tu musi być pięknie latem a kolega wkleił piękne zdjęcia dziękuję
Mieszkałam w Dedalu do Amer- Polu chodziliśmy na tańce...
Many, dzięki za zdjęcia. Niedawno sama oglądałam te tereny, teraz pozostały wspomnienia.
Po powrocie dodaj proszę trochę zdjęć w temacie "Polańczyk w obiektywie".
Pozdrawiam i życzę owocnej kuracji