Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ryzol pisze:i takie pytanie o sanatorium w Stalowej - jakie są możliwości oglądania telewizji (wiadomo - mistrzostwa świata się zbliżają)
Jest jakaś świetlica?
Witaj telewizor jest w każdym pokoju i jest też na stołówce ogólnodostępny.Ja byłam w lutym/marcu.Pozdrawiam i miłego pobytu
Żal mi tych,którzy z entuzjazmem jadą do PLOiNR w Stalowej Woli. To nie sanatorium a trochę większa przychodnia z oddziałem rehabilitacyjnym. Takie zabiegi może każdy otrzymać w swoim miejscu zamieszkania. Do tego przewija się dużo ludzi bo i miejscowi korzystają z gabinetów i basenu. Miasto tzw.betonowe bez jakichkolwiek rozrywek. Ale cóż właściciel poczuł zarobek na zusowskich pacjentach to idzie na żywioł bez zainteresowania się zarówno jakością wyżywienia jak i warunkami socjalnymi. Znam warunki jako miejscowy oraz czytam to co piszą ci którzy zaliczyli turnus. Pozdrawiam,