kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: ulanie »

Mika70 pisze:Tak sie zastanawiam czy nie zmienic sobie ale po rozmowach z koleankami nabieram przekonania do tego miejsca :) przeciez tyle opini krazy o tym Ciechocinku .... ale może bedzie fajnie :)
To tak jak o Krystynie w Busku, zdania podzielone, bo i oddziały podzielone na gorsze i lepsze, ale mam nadzieję, że uda mi się trafić do tego lepszego...chociaż przy moim schorzeniu pakuja na oddział gorszy :lol: ale mam nadzieję, najwyżej bedę miała doswiadczenie w warunkach... ekstremalnych :lol: bo wc i prysznic jest damsko-męski na korytarzu :lol: Zamieniać nic nie chciałam, bo ogólnie Busko jest bardzo chwalone.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Mika70 pisze:Tak sie zastanawiam czy nie zmienic sobie ale po rozmowach z koleankami nabieram przekonania do tego miejsca :) przeciez tyle opini krazy o tym Ciechocinku .... ale może bedzie fajnie :)
Witam Mika70 :kwiat: Byłam w Ciechocinku ale w Krystynie :kwiat: Ja byłam zimą i nie za bardzo byłam zadowolona :?: ale latem to prawdopodobnie jest pięknie, dużo kwiatów zieleni piękne parki jest gdzie spacerować.
tężnie czynne, bo zimą są nie czynne, dużo muzyki... to dla tych którzy lubią muzykoterapie :lol: :lol: pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i dobrych wspomnień z pobytu przede wszystkim poprawy zdrowia,bo w końcu po to jedziemy.Pozdrowienia dla wszystkich na tym forum :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 26 razy

Post autor: ewasz »

Oj, jakie tu zaszły zmiany :)
Dawno mnie tu nie było - byłam w sanatorium :D
Było super :!: :D
Wszystkim, którzy http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/po ... t=7769#już dostali przydziały serdecznie gratuluję :D
Tym co jeszcze czekają będę towarzyszyć w kolejce :D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: E w a »

Mika70 pisze:Witajcie :D
dzisiejszy dzień dla mnie okazał sie szczęsliwym , w mojej przegladarce ukazał sie przydział do sanatorium :D :D :D
Ciechocinek od 04 08 -25 08 :D ośrodek SANVIT , może ktos był tam i podzieli sie opinia i czy może ktos jedzie w tym terminie?

Mam nadzieję ,że wasze numerki tez szybko spadają :) czego wam zyczę :kwiat:
pozdrawiam cieplutko
Witajcie :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Mika serdecznie gratuluję przydziału, cieszę sie razem z Tobą :lol: . Mój numerek na wczoraj to 568 :D
Pozdrowionka dla Was, życzę miłego dnia i szybkich przydziałów :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ibizka wielkopolska »

Ewa pakuj już walizki !! Już dosłownie ciepło , ciepło..... ;) Ciekawe gdzie dostaniesz!
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ibizka wielkopolska pisze:Ewa pakuj już walizki !! Już dosłownie ciepło , ciepło..... ;) Ciekawe gdzie dostaniesz!
Oj "ibizko" :kwiat: Ciekawość mnie już zżera od środka :!: :!: bardzo,bardzo ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Witam Was serdecznie ...I znów wskakuję na gałązkę oczekujących na wyjazd z NFZ....około 19 miesięcy czekania ale fajnie :lol: :lol: mam numer 44 000 :roll: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewa super, że już niedługo bedziesz mogła znaleźć się w gronie kuracjuszy :) ja za dwa miesiące... no już trochę mniej :D
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

eluunia pisze:Witam Was serdecznie ...I znów wskakuję na gałązkę oczekujących na wyjazd z NFZ....około 19 miesięcy czekania ale fajnie :lol: :lol: mam numer 44 000 :roll: :lol: :lol: :lol:
Witamy Cię "elunia" w gronie oczekujących :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elunia witaj :) potowarzyszymy i Tobie i innym, a potem bedzie zamiana... przyjdzie czas i dla nas potowarzyszyć, kiedy usiądziemy na gałązce :lol:
Zablokowany