Gwarek Goczałkowice Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Gwarek Goczałkowice Zdrój

Post autor: leszek1958 »

Witam forumowiczów,proszę o opinie o Gwarku ,zabiegi,zakwaterowanie oraz o samych Goczałkowicach.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Re: Gwarek Goczałkowice Zdrój

Post autor: graszka »

Witaj
Byłam w Goczałkowicach już jakiś czas temu.I mimo ,iż jest to bardzo malutka miejscowość pobyt wspominam mile.Ja byłam w Magnoli więc o Gwarku mogę powiedzieć tylko tyle, że jest największym obiektem sanatoryjnym przypominającym czasy Gierka:).Ja chodziłam na zabiegi do pobliskiego Szpitala Rehabilitacyjnego i byłam z nich bardzo zadowolona.Jest w nim basen ,kriokomora,.....generalnie można skorzystać z wielu bardzo dobrych zabiegów.Miejscowość choć malutka to jest w niej kilka lokali w których można potańczyć, a więc miło spędzić wieczór.Niestety poza tym nie ma nic :( Niedaleko /około 6 km/ jest Pszczyna i tam już można zwiedzić zamek i jest to większe miasto:) W drugą stronę masz Żywiec i Bielsko. Teraz jest lato więc masz do dyspozycji jezioro Goczałkowickie :)
Ja uważam, że liczą się przede wszystkim zabiegi bo są ważne dla twojego zdrowia i fajne towarzystwo bo wtedy szybko i wesolo mija czas. Pozostałą resztę należy umieć sobie zorganizować.
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam :P W Gwarku byłam już 3 razy. Uważam ,że ośrodek nie jest zły.Zabiegi są na miejscu,pokoje dwu osobowe,Basen w szpitalu obok,lub w miejscowej szkole. Na miejscu jest tylko basen do rehabilitacji. Potwierdzam,że jest gdzie potańczyć. Najwżniejsze to miłe towarzystwo i udane zabiegi,oby pomogły.Można pospacerować nad zaporą Goczałkowicką.Życzę miłego pobytu. ;)
ala11518
Na forum od: 20 sty 2013 15:33

Post autor: ala11518 »

a moze ktos cos mi powie o pawilonie wrzos ,bo to co czytamm to mnie przeraza a przedewszystkim warunki
a iade tam 30 01 d0 20 02 2013 ,
ODPOWIEDZ