Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry Wieczór,dzisiaj już pozdrowienia z nad Dunajca i Grajcarka miałem napisać coś o fontannie i zwiedzaniu Wrocławia ale koleżanka mnie wyręczyła i mam nadzieję Aguś że będziesz bawiła się doskonale Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie z Uroczego Zakątka Polski
Witaj Andrzej Tak Alice mi pomogła i na pewno skorzystam choć z części bo czasu będzie mało...wydaje mi się, że będę miała wielką frajdę szukając krasnali - kiedyś oglądałam w tv. A Ty widzę, że też wędrowniczek? Polska jest piękna i trzeba by duuuuużo czasu aby wszystko zwiedzić Miłego zwiedzania
Wstąpiłam by pozdrowić wędrującego Andrzejka
Życzę by objazdówka udała się do samego końca
Pozdrawiam również resztę towarzystwa nocnego
Dobrej nocy wszystkim życzę