Wnętrze kawiarni kameralne i przyjazne kuracjuszom.
Polecam ,choć trzeba zejść niżej z okolic "Równicy","Kosa" i innych piramidek o ptasich nazwach
Pozdrawiam

To prawda że do "Równicy" spory kawałek drogi i pod górkę niestety.Stamtąd też bym raczej nie schodziła ,ale ? może ktoś skorzysta przebywający z okolic ul.Szpitalnej .ewasz pisze:Byłam tam tylko raz bo jednak troszkę daleko od Równicy i potem jak harty pod górę trzeba było lecieć![]()
![]()
Baw się dobrze![]()
![]()
Pozdrawiam![]()

O to właśnie chodziło Stokrotko - ten nieszczęsny zegarek pielęgniarkistokrotka pisze:To prawda że do "Równicy" spory kawałek drogi i pod górkę niestety.Stamtąd też bym raczej nie schodziła ,ale ? może ktoś skorzysta przebywający z okolic ul.Szpitalnej .ewasz pisze:Byłam tam tylko raz bo jednak troszkę daleko od Równicy i potem jak harty pod górę trzeba było lecieć![]()
![]()
Baw się dobrze![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
Bo taka "wyprawa" pod górkę w drodze powrotnej i do tego na czas![]()
![]()
zbyt ryzykowna.Inaczej gdy można czasowo wrócić kiedy się chce ,a inaczej gdy pielęgniarka sprawdza z zegarkiem w ręku
![]()
.
![]()

stokrotka pisze:Witam i zapraszam do "Złocienia"Super muzyka i prowadzący na miarę towarzystwa.Dostosuje repertuar dla każdej grupy wiekowej
Polecam ,choć trzeba zejść niżej z okolic "Równicy","Kosa" i innych piramidek o ptasich nazwach-uważam jednak że warto.
Pozdrawiam![]()
![]()
!
Agusia ! To rzut beretem od "Róży "-10 minut drogi po płaskim podłożuagalew pisze:stokrotka pisze:Witam i zapraszam do "Złocienia"Super muzyka i prowadzący na miarę towarzystwa.Dostosuje repertuar dla każdej grupy wiekowej
Polecam ,choć trzeba zejść niżej z okolic "Równicy","Kosa" i innych piramidek o ptasich nazwach-uważam jednak że warto.
Pozdrawiam![]()
![]()
!
Stokrotko, daleko ten Złocień od RóżyMoże bym się tam wybrała jak już będę w Ustroniu
![]()
![]()
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
, pewnie to już Twoje ostatnie dni w tym kurorcie?

Miałam takiego w Lądku a do tego jeszcze grał co chcieliśmystokrotka pisze:ewasz pisze:Z naciskiem młody i przystojny![]()
![]()
Pozdrawiam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dokładnie tak