Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziadek Zbyszek pisze:"witam.bardzo dziekuje "Dziadek Zbyszek"za dobre rady.a który budynek lepsze według pana.??juz jestem madrzejsza.i o dwa kroki do przodu he he pozdrawiam.ale dobrze by było znaleźć bratnia dusze.nikt nie jedzie w tym terminie co ja.??"
Witaj "malutka". Może zaczniemy od końca Twojego postu. Do wyjazdu masz jeszcze ponad trzy tygodnie. Spróbuj zrobić wpis "piętro niżej" czyli w dziale "Sanatoria dla dzieci. Dziecko w sanatorium". Może tam się ktoś odezwie. Jeśli nie znajdziesz na Forum to na miejscu na pewno na 100 %.
Tam zawsze jest mnóstwo dzieci (co widać szczególnie w miesiącach letnich) więc i bratnia dusza też się znajdzie. Co do wyboru, który budynek lepszy? Hmm. Krótki opis masz powyżej. Ja wybrałbym "Stasia". Jest kameralny, bardzo ładne i duże pokoje (szczególnie trójki) ogrodzony plac zabaw. Jeśli mamy dojdą do porozumienia to po kilku dniach można stworzyć mini - przedszkole. Np. dwie, trzy zostają z dziećmi reszta może wyjść na kawę, zakupy itp. Masz własny klucz do obiektu, nie ma dyżurki pielęgniarek. Jeśli chcesz więcej i bardziej szczegółowych informacji podaję Ci nr telefonu: 13/435-72-31 do 35 to recepcja Szpitala "Zimowit" i prosisz o połączenie z "Anną" tam jest siostra oddziałowa i uzyskasz wszystkie informacje. Może nawet to do którego budynku masz przydział. Jeśli nie masz przydziału możesz spróbować dokonać rezerwacji w Biurze Obsługi Kuracjusza, telefon: 13/435-74-61 w godz. 7 - 19, a w soboty 7 - 13. Trzymaj się. Wszystko będzie dobrze. I nie pisz do mnie pan bo się czuję starszy niż w rzeczywistości jestem.
Pozdrawiam
D.Z.
witam serdecznie.i rzeczywiście nie było tak strasznie.pobyt w sanatorium udany pogoda dopisala i dzieciaki zadowolone.oby te zabiegi pomogly.chyba składamy wniosek na następny rok.dzieki jeszcze raz za wskazówki i porazy.pozdrawiam malutka82
pobyt w sanatorium wspominam miło a tak się balam przed wyjazdem.jestem zadowolona oby teraz dzieciaki nie chorowały.pozdrawiam cały turnus z budynku ANNA 04.06-.26.06.2014