Poranne śniadanie ... :)
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Poranne śniadanie ... :)
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
I w taki właśnie sposób zaczyna się wspaniały dzionekmedi pisze:No i masz babo placek ,wygadałaś wszystkimTeraz jeszcze ktoś pomyśli ,że się spodziewam jakiegoś przychówku bo o piątej rano lodów mi się chce
![]()
![]()
Dzięki Słoneczko ,chyba pójdę i szturmem wezmę cukiernię z samego rana bo mi się tych lodów strasznie chce
![]()
Życzę wszystkim
- zorro
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 sty 2014 07:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Gdybyście coś organizowały... to ja też poproszę coś z lodem... bez względu na wczesną porę...
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Oooo dzień dobry Prezesiezorro pisze:Witaj Medi, witaj Słoneczko
![]()
Gdybyście coś organizowały... to ja też poproszę coś z lodem... bez względu na wczesną porę...![]()
Madi no i wylało się mleko ale brzuszka nie ukryjesz zwłaszcza latemmedi pisze:No i masz babo placek ,wygadałaś wszystkimTeraz jeszcze ktoś pomyśli ,że się spodziewam jakiegoś przychówku bo o piątej rano lodów mi się chce
![]()
![]()
Dzięki Słoneczko ,chyba pójdę i szturmem wezmę cukiernię z samego rana bo mi się tych lodów strasznie chce
![]()
Medi do wyboru do kolorumedi pisze:No i masz babo placek ,wygadałaś wszystkimTeraz jeszcze ktoś pomyśli ,że się spodziewam jakiegoś przychówku bo o piątej rano lodów mi się chce
![]()
![]()
![]()