Rymanów Zdrój, Zimowit od 28 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
elasam
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2014 12:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Rymanów Zdrój, Zimowit od 28 lipca

Post autor: elasam »

rysiek46 pisze:
beti4514 pisze:Czy jedzie ktoś do Rymanowa ? trochę sie obawiam tego pobytu .....
beti4514 czytaj wpisy - wszyscy tam jadą :) Pozdrawiam
rysiek 46 czy ty jedziesz do zimowita od 28 lipca elasam :kwiat:
hankalas
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2014 20:20

Post autor: hankalas »

Witam! Jeśli ktoś jedzie z ok. Białej Podl. i szuka towarzystwa do podróży, to proszę o kontakt 506547167 :) :)
hankalas
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich kuracjuszy którzy wybierają się do Rymanowa do Zimowita i proszę o kontakt osoby z ok. Białej Podl. Turnus rozpoczyna się 28.07.
hankalas
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Do elasam czy ty jedziesz 28.07. do Zimowita samochodem i skąd jeśli nie daleko od Białej Podl. to daj znać :)
ewa40
Na forum od: 13 lip 2014 16:48

Post autor: ewa40 »

Witam wszystkich wybierających się do sanatorium Zimowit w Rymanowie 28.07. Ja również jadę, otrzymałam skierowanie z Zus, jeśli jest ktoś z Cieszyna bądź okolic, to proszę o kontakt będzie raźniej :D Jadę autobusem.
ewa
beti4514
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2013 21:39
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: beti4514 »

Witam ,słyszałam że ZUS kieruje do sanatorium nie dalej jak do 200 km a póki co to widze że tutaj piszą wszyscy którzy mają ok 300 i ponad km hmm Wciąz nikt nie napisał z Łódzkiego czy jedzie jeszcze ktoś do Rymanowa ? ...Pozdrawiam wszystkich serdecznie :kwiat:
ewa40
Na forum od: 13 lip 2014 16:48

Post autor: ewa40 »

Beti zobaczysz, że będzie fajnie, wszystko zależy od nas samych, jaką stworzymy atmosferę
ewczu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2013 22:06

Post autor: ewczu »

Dzień dobry:)
Do wyjazdu już coraz bliżej, a ja mam coraz więcej obaw jeśli chodzi o ten Rymanów. Proszę o wpisy kogoś kto niedawno wrócił z Rymanowa, najlepiej z Zimowita i był w ramach prewencji rentowej z ZUS-u - jak było? Jakie zabiegi?
Czy sam Rymanów jest ciekawy? Byłam kiedyś w Iwoniczu, ale chyba te dwie miejscowości nie maja wiele wspólnego.

Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

ewczu pisze:Dzień dobry:) (...) Czy sam Rymanów jest ciekawy? Byłam kiedyś w Iwoniczu, ale chyba te dwie miejscowości nie maja wiele wspólnego. Pozdrawiam:)
Ewczu, wpisz w prawym górnym rogu Rymanów Zdrój.Tam są informacje.
Rymanów to małe, urokliwe uzdrowisko. :) Jest tam piękny Park Zdrojowy. W pobliżu las, z mnóstwem ścieżek spacerowych. Warto wziąć dobre obuwie do spacerów.
Rymanów ma mikroklimat zawierający duże ilości jodu. :!:
Polecam kawiarnię "Piccolo" na degustację kawki i smacznego ciasteczka. :) A wieczorowa porą dancing w restauracji "Zielony Domek" 8-) , lub jeśli ktoś lubi taniec w "tłumie" to "Kasztanowy Dwór". ;) Teraz będąc w Iwoniczu, odwiedziłam Rymanów. Wciąż odkrywam nieznane miejsca.Trudno będzie stąd wyjeżdżać ... :(
Życzę miłego pobytu. :)
ewczu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2013 22:06

Post autor: ewczu »

Suzen,
bardzo dziękuję za odpowiedź. Skorzystam z Twoich rad:)
Pozdrawiam Cię cieplutko
ODPOWIEDZ