Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, jadę z Warszawy najprawdopodobniej autokarem może ktoś tam był i napisze jak tam jest czy dobre są zabiegi za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje
Witam.Bylam w Borkowie w maju 2012.Baza zabiegowa jest bardzo dobra,pielegniarki i lekarze tez w porzadku.Pokoje sa bardzo ladne, w pokoju telewizor i trzeba wykupic karte za 94 lub 96 zl juz dokladnie nie pamietam:)W sobote i niedziele nie ma zabiegow, o 22 trzeba byc w pokoju bo chodza pielegniarki i pytaja czy wszystko ok.A co do posilkow to porcje malutkie ale niedaleko jest Biedronka i idzie przezyc:)Ja bardzo chetnie tam wroce i wlasnie mam nadzieje ze we wrzesniu tam bede.Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Borkowie i nie wyobrazam sobie innego sanatorium:)Zycze milego pobytu:)
Reczniki sa i sa wymieniane kiedy sobie zyczymy. Tak samo jest z posciela.Panie codziennie sprzataja pokoje nawet kiedy nie ma nas w pokoju i wtedy brudne reczniki kladzie sie w lazience na podloge i panie wiedza ze to wymiana.Naprawde nie jest zle:) do tego tylko super towarzystwo i odpoczywanie na maksa:)