Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam tam w 2008 roku. Warunki i wyżywienie dość dobre. Ja miałam pokój dwuosobowy z łazienką. W budynku (chyba czteropiętrowym) jest winda. Na miejscu basen i wszystkie zabiegi.
Moja znajoma była juz dość dawno i nawet dziś wspomina, że było ok więc bądż dobrej myśli, na pewno będzie dobrze, mam nadzieję, że po powrocie napiszesz Kiedy wyjazd
No niestety, nie podzielę się z Wami nowymi informacjami na temat tego ośrodka.
Zmieniłam turnus i jadę do Wital-a w Gołdapi. Czy będzie mi tam lepiej? Nie wiem
Witam.
Nie wybrałam sama tego ośrodka. To NFZ tak mnie uszczęśliwił
A że była to trzecia zmiana bałam się, że w końcu całkiem mi zabiorą i tak już pozostało
Moja koleżanka była tam kilka lat temu i mówiła, że nie było tragicznie więc jak będzie dobra rehabilitacja to dam sobie radę
Pozdrawiam
---- ja Ci życzę aby zabiegi przypasowały no i towarzystwo ... Pozdrawiam. Jak wrócisz dasz znać jak było , a dziś mimo wszystko nastaw się pozytywnie.
teśka pisze:Witam.
Nie wybrałam sama tego ośrodka. To NFZ tak mnie uszczęśliwił
A że była to trzecia zmiana bałam się, że w końcu całkiem mi zabiorą i tak już pozostało
Moja koleżanka była tam kilka lat temu i mówiła, że nie było tragicznie więc jak będzie dobra rehabilitacja to dam sobie radę
Pozdrawiam
Tosia będzie ok polecam wyprawę do ruin zamku z niego roztacza się bajeczny widok na okolice
Witam
Piszę kolejne odwołanie
Dzwoniłam dziś do NFZ i mam marne szanse bo Wital w Gołdapi to już trzeci ośrodek jaki mi przyznali, ale ...
Najwyżej nie pojadę w ogóle...